Un singur raspuns la obiect. Se pare ca va place ce va baga providerii pe horn... Nu v-ati saturat de cadouri in valoare de 2 lei?
Tare ciudati mai sunt unii oameni !!! Auzi la el , un singur DTH , si ala Digi ! Mai fratilor , pe ce planeta traiti ? Sau nu mai are nimeni pe langa voi si alt provider , decat ce aveti voi ? Eu unul am doi provideri si SS2 ( nu o luati ca o lauda ca altii au mult mai multe ca mine ) si sincer , nu simt ca as avea nevoie de amandoi , dar daca tot ii am , asta este , nu ma laud cu ce am sau sa dau cu bata in balta ca X sau Y este cel mai tare ! Luati-va un Dreambox sau un SS2 , mergeti eventual la cei care au asa ceva si dupa ce vedeti oferta altora de pe alte meleaguri , laudati ( daca mai aveti ce ) si autohtonii nostrii . Va rog sa nu va suparati pe mine , ceea ce am scris vreau sa sune ca un sfat , nu ca o ironie la adresa voastra . Iar apropo de topic , SciFi la toti providerii la liber ( visez frumos ) .
Bety , pisica mea .
Gymi doar glumea.Personal atarn pe forumuri satelitare din pasiune,nu pentru a ma abona la DTH-uri.Am un singur abonament si consider ca si ala e prea mult.Am instalat si am vazut toate DTH-urile inafara de Focus,iar dupa ce am comparat calitatea imaginii cu cea de la DTH-urile straine m-am lamurit pe deplin.Pentru abonatii obisnuiti sunt foarte bune,dar pentru cei care au "muscat din fructul oprit" nu prezinta un interes foarte mare si nici nu merita sa te abonezi la doua ca sa vezi de fapt aceleasi programe si aceeasi lipsa de calitate.No offence.
Exact acelasi lucru vroiam sa-l punctez si eu , ai perfecta dreptate . Oricum am cerut scuze in cazul in care cineva se simte ofensat , pentru ca personal nu vreau sa se ajunga si aici ca pe alt board pe care il stie toata lumea , unde primeaza anumite "mandrii personale" ca sa spun asa . Eu unul am luat Dolce ( na ca am zis si ce am ) pe langa Focuss pentru ca sunt impatimit dupa orice inseamna Science Fiction . Asta este , fiecare cu piticii lui. Oricum , parerea mea este ca pentru oamenii ca mine care prefera lejeritatea ( sau comoditatea ) , Focuss si Dolce reprezinta idealul ( abonamentul vine acasa si-l platesti la posta , sau cand ai drum la oras in cazul Focuss , iei cartela si incarci ) . Focuss mi se pare cel mai ideal din acest punct de vedere .
P.S. Mentionez pentru cei care ar putea crede ca am vreun interes sa denigrez sau sa ridic in slavi pe cineva , ca nu sunt montator sau reprezentant al vreunui DTH Mioritic , ci doar un simplu consumator cu opinii personale , exprimate liber in masura in care se permite acest lucru pe acest board sau pe altele . Hai Focuss cu SciFI si Dolce cu alt soft la receiver ca murim pana il faceti !
Bety , pisica mea .
Ce bine scriu gramatical frate !!! Nu poate sa ma jigneasca cineva ca pe Spaniolul ( este pentru stii tu cine remarca ) sau multi altii , cand nu ai altceva cu care sa-i ataci .![]()
![]()
![]()
Bety , pisica mea .