da mai am si eu un prieten care mia zis ca mam inegrit si sa scriu gramatical dar deh sant bune si astfel de reply cand esti depasit.lasa sanatosi sa fim.scuze de offtopic
Faza tare este ca ; multi ma ataca pe considerente gramaticale nefiind destul de tari sa se puna cu mine in ale satelitilor unde dealtfel eu nu sunt chiar asa expert cum ma ridica unii in slavi,am o pasiune care am transformat-o in munca pentru ca altfel mar da sotia afara din casa cu cat cheltuiesc eu pe antene,am 7 antene in curte si 6 receivere,orcum ca sa nu fiu total offtopic mentionez ca am ca abonamente la dth-uri urmatoarele; BOOM,FOCUSSAT_DOLCE,dar.... nici unul nu ma satisface pe deplin precum D+,CABO,TPS etc,deci cu alte cuvinte vorba ta; fiecare cu gusturile lor,iar ce mi-ar placea sa vad si la dth-urile noastre ar fi filmele,sa vad un film care azi il vad si pe D+ sau CABO,nu sal vad dupa 6-8 luni timp in care deja eu lam vizionat la cei mai sus mentionati,asta ar fi intradevar ceea mai tare realizare a unui dth autohton,e doar o parere personala!
da mai am si eu un prieten care mia zis ca mam inegrit si sa scriu gramatical dar deh sant bune si astfel de reply cand esti depasit.lasa sanatosi sa fim.scuze de offtopic
Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba : sa stiti ca nu atac pe nimeni , mai ales pe Spaniolul pentru care am o stima deosebita de cand s-a pus cu stie el cine ( ca si mine de altfel ) ! Fiecare sa scrie cum poate ca nu toata lumea a facut cursuri de dactilografie sau mai stiu eu ce "alte cele" . Si apropo de faza cu filmele vazute mai repede , eu dau alt exemplu : cele pe care le scoti de pe net , vazute inainte de orice DTH mioritic sau nu . Si totusi ... ce bine se vede pe nemti sau spanioli , chiar si dupa cateva luni de zile de la prima vizionare ! Hai sa gandim drept si sa scriem stramb ca oricum vorba romaneasca se intelege , chiar si aia scrisa de straini ! Multa bafta !
Bety , pisica mea .
Ati ajuns la offtopic...
Pai ar trebui pentru inceput sa separam de la inceput aceste canale pe tematici : stiri- info / generaliste / sport / documentare-stiinta-etc / muzica /culturale / filme si lista ar putea continua .
Parerea mea este ca in general un DTH care se respecta ar trebui sa aiba o selectie a acestor genuri si la noi exista , dar din pacate se greseste la calitatea acestor programe (prea multe au o calitate indoielnica) .
Deci 2 canale stiri-info (pentru obiectivitate) ;3-4 canale generaliste(pentru diversitate) ; 3-4 canale sport (cel putin 2 vor fi generaliste pe sport); cel putin 4-5 canale stiinta-documentare-loisir-etc ; cel putin 4 canale muzica (adevarate - nu umpluturi) ; 3-4 canale film (eventual tematice) ; 3-4 canale ptru copii si lista ar putea continua .
Eu zic ca astfel ar trebui structurata si cererea de programe .
Mai ziceti si voi ca ma doare mana !![]()
Daca ar fi cum este la D+ sau CABO structurate ar fi excelent,dar din pacate doar BOOM si DOLCE se apropie de aceasta structura si totusi au muuult pana sa ajunga la calitatea programelor de la D+
eu unul as dori cel putin 5 canale in hdtv...din 2008 digital+ va avea 20 in hdtv.ce spuneti?
Cred ca toata lumea ar vrea si canale HD problema la DTH-urile noastre (nu toate) stau foarte slab la capitolul calitate imagine asa caaa ...... .
Intai sa ridicam standardele in domeniul calitatii imaginii - apoi al calitatii canalelor pe care le introducem in grila si apoi sa mai vorbim.
Pai ce canale crezi tu ca ar putea intra in ceea ce doresti tu - exclus canalele din afara tarii ?!![]()
Ai doua canale de sport - un lucru foarte bun si chiar util pentru HDTV dar calitatea programelor este indoielnica mometan ; un canal de stiri-info - nu vad utilitatea unui asemenea canal in HDTV inca ;un canal de filme foarte util si as spune ca este un canal bun actualmente ; un canal generalist dar cam anemic in privinta calitatii emisiunilor ; Per ansamblu se pot face dar cu corectiile de rigoare in grila emisiunilor proprii fiecarui post de tv.
Oricum in Romania mai este loc pentru imbunatatirea calitatii programelor din toate punctele de vedere . Sa vedem ce ne va rezerva viitorul !
As fi rau daca as spune ca nu sunt si canale tv relativ bune dar prea putine si cam toate sufera de boala transformarii intr-o rampa de lansare a fel de fel de emisiuni cel putin dubioase calitativ (ca sa nu mai vorbim de talk-show-rile interminabile pe tema politica).
`om trai si `om vedea !![]()
Ba da ! Insa vezi tu calitatea imaginilor la canalele de stiri este data de cele mai multe ori de calitatea imaginilor date de aparatura de amator si de cele mai multe ori chiar de telefoane mobile - care au o rezolutie nativa destul de slaba iar redarea lor pe un tv HDTV are consecinte negative . Deci cum am mai spus imi doresc acest lucru dar trebuie sa fim obiectivi si sa speram ca DTH-urile vor lucra mai mult la acele aspecte pe care le-am enumerat anterior .
Imi face placere sa mai discutam despre aceste lucruri !
10X !
Doresc la FocusSat:
In general mi-ar place sa am in pachet mai multe programe made in USA!
Fox News
Cnbc
Abc
Food Network
Fx
Sci-Fi
Speed
Toon Dosney
Disney Channel
E!
Cmt Country Music
...desigur, acest lucru nu cred ca va fi posibil, asa ca mai bine revin cu picioarele pe pamant...
Fashion
Good Life Channel
Money Channel 24
ESPN Classic
Motors TV
Sailing
Chasse & Pechee
Discovery Civilisation
Nickelodeon
Boomerang
MTV 2
MTV Hits
MTV Base
VH-1 Classics
BBC World
CNBC
[dolce] chiar daca mai 'salta' pretul putin mai bine astea decat umpluturi gen zero tv sau ddtv [oribile ca imagine,sunet si continut]!
mtv hits
mezzo
pachetul viasat si e! [dar am auzit ca ar fi sanse]
sci-fi
history channel
disney