-
Re: Diablo WiFi - pentru cei cu nervi tari !
Am reusit sa intru,in sfarsit,pe forum utilizand modemul unei telefonii mobile. Fiind rds-ist cu internetul,vad ca au blocat accesul aici. Tampiti!
In legatura cu postarea bunului prieten Mihai....pot sa va spun ca am testat camul asta de aproximativ doua luni. Pana la varianta de uw 1.75 nu m-am putut conecta la servere ce foloseau CCcam 2.1.1. Am testat pe 2.0.5,intamplandu-se lucruri cel putin ciudate. De la "totul ok!" pentru cateva ore pana la....'nu se mai intampla nimic" si cam-ul isi face reboot la cateva zeci de secunde.
Constatari propii:
Linia trebuie scrisa sub forma pusa de Mihai mai sus cu specificatia ca la sfarsitul liniei sa dati un enter astfel incat cursorul sa coboare o linie. Eu am scris-o cu notepad,ptr ca si la scriere am intampinat destule neplaceri de-alungul celor doua luni.
Astazi am luat 5 linii de proba ptr 24 de ore de pe un site bine stiut de voi. Merge tot. Orf,Premiere,Sky It si ce mai au ei pe acolo. Mentionez ca nu am cu ce sa verific in ce hop sunt deci...nu va pot da mai multe amanunte.
PS. Daca stie cineva cum pot pacali internetul de la rds astfel incat sa nu mai fac schimbarea pe modemul mobil....astept. Merci!
-
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
-
Standard RSP member
Adica daca imi iau un Diablo Wifi d-asta pot rula CCcam atat server cat si client pe IPbox 900 HD??
-
din cate stiu doar client poti fi pentru moment