Full HD
.
nu ma pricep dar vreau sa stiu
am observat ca sunt la vanzare prin comert diferite televizoare cu rezolutii
HD READY si FULL HD
acu as dori sa imi achizitionez si eu un tv din asta plus un receiver insa nu prea sunt eu lamurit cu rezolutiile astea si poate cineva de pe aici ar putea sa imi explice si mie urmatoarele:
canalele hd care sunt pe diversi sateliti emit numai o rezolutie standard? daca da care este aceasta rezolutie? HD READY(1280/720) SAU FULL HD(1920/1080)?
receiverele hd sunt capabile numai HD READY sau si FULL HD?
Full HD
.
Fost membru al acestui forum
multumesc pt raspuns
deci morala:
dak tot fac o investitie sa o fac cu cap
tv-full hd
salut , iti recomand unul dintre cele 2 modele de aici : www.sateliti.info/showthread.php?t=9068
samsung este mai "simplu" la optiunii , sony are mai multe "optiunii
acum depinde si de cat esti dispus sa investesti
nu te sfatuiesc sa cumperi "ceva" pana in 2000roni , fiindca mai tarziu vei fii nevoit sa-ti cumperi si un receiver dvb-t hd , pe langa cel de satelit (sau poti sa-ti cumperi un receiver combo : dvb-t hd + satelit hd , mai sondeaza pe forum)
asa cel putin ambele modele recomandate , au acest "receiver" adica tuner dvb-t hd incorporat
stiu de pe acest forum ca cineva foloseste un "Sony" alt model parca de 40" , dotat "Full Option" cu cartela de akta tv pt. a receptiona prg. prin cablu digital (Sony are pe langa tuner analog + dvb-t hd si dvb-c - de cablu)
deci banii si alegerea sant ale tale si sa-l stapanesti sanatos , orice ti-ai alege
multam pt informatii
Nimeni nu transmite pe satelit full hd. Standardul televiziunii HD este 1080i sau 720p. Se pot viziona filme full hd pe blue-ray sau de pe calculator.
este adevarat , dar asa se "intelege" rezolutia de 1920x1080 (full hd = reda toate rezolutiile , inclusiv 1920x1080)
fiindca "hd" sau "hd ready" facand referire la "toate rezolutiile" mai putin 1920x1080
Merg pe reciverele sat cu HD shi HD ready (De exemplu, pentru orientare shi comparare, HD Suisse de pe Hotbird 13E, cu 1280x720) shi HD Full (De exemplu National Geographic Polsca sau Eurosport Polsca sau Canal + Sport Polsca cu 1920x1088). Rezolutii care merg fara probleme pe toate televizoarele cu HD shi Full HD (cu unele diferentze nu prea semnificative)...
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
daca nu ma insel full hd e 1920/1080p, iar hd ready 1920/1080i. pana acum n-am dat de nici un post care sa transmita 1920/1080p
: