-
Standard RSP member
Re: Au nagra2
Unii s-au invatat ca trebuie sa mearga, si nimic mai mult.
Cand nu merge, apare intrebarea "de ce ?" , pai bine in loc sa aprecieze "ca a mers" ei o tin pe a lor. E ca bine unii au muncit "sa mearga" , iar altii(o gramada) vad si habar nu au sa aprecieze ?
Unii dintre voi stiu ce inseamna sa obtii un RSA, IDEEA, 3DES, 6805, etc, altii nu.
Cati stiu procedura de "citire" a unui chip ? ...si cat costa acea aparatura ? ....cine isi sacrifica cartele pentru asta ? si stiti care este rezultatul ? = ROMxxx.bin cautati sc99-tamper-slides.pdf
Cine sta sa log-eze emm-ecm-uri ? ....si sa le interpreteze ? cautati NagraVision hacking FAQ by StuntGuy.txt, Nagra2 Faq v0.3.txt
Cine sta sa desluseasca codul lui 6805 ? .... sa "citeasca" bin-uri de sti 5518 ?
Citi (unii), macar cele trei materiale scrise mai sus, si , poate dupa aceea mai intai veti multumi celor care au facut posibil "sa se vada" sacrificad timpul banii si alte resurse(fara sa va ceara voua nimic), si veti intelege cat de greu este sa faci posibil "sa se vada".
Si pe urma vin unii care pun un plugin/soft pe un receptor si gata, se face lumina si vand cu nerusinare munca altora. De aceea incet incet ce este bun nu va fi disponibil multora, pentru ca nimanui nu-i convine ca dupa toata munca sa vina unii sa faca bani din ea.
-
-
Membru de onoare
Re: Autoupdate key nagra2 dm500
Upssss!
Ai expus problema mai bine decat mine.
-
Standard RSP member
Bai da cata tensiune aveti in voi..eu am intrebat simplu si frumos si voi umpleti forumul cu combaterea mea era o simpla intrebare..eu am vrut sa fiu simplu informat..cat despre cunostintele mele de LAN zmeura te rog sa nu vb...era doar o curiozitate despre un plugin sau un script..nimic mai mult..nu stiu ce varsta ai dar sa sti ca am ceva vechime atat in it cat si in satelistica...cat despre dreambox si munca celor cau au facut sa mearga sharingul sa sti ca am mare stima..scumpule un use am doar atat pt tine..goozfraba...esti cam tensionat iar pt andres iar care are treaba cu intrebarea mea sa sti ca nu-s bisnitar si e valabil si pt tine ce am scris mai sus cu adaugirea ca no comment..dar poate la tine in buletin sau c.i sau pasaport sau ce oi avea si tu...
P.S.: de ce nu se poate raspunde simplu la o intrebare?..de ce trebuie sa dati cu pietre si sa judecati o simpla intrebare si sa mai si acuzati in stanga si in dreapta...nu ma cunoasteti deci va rog sa ma respectati!!
In rest respect pentru cei care isi vad de treaba lor si care mi-au raspuns scurt fara sa ma "invete" sau sa ma apostrofeze pe mine cu ceva
O zi faina va doresc
-
Standard RSP member
Da,sa nu uit: cu acesta cale vreau sa imi cer scuze moderatorilor pt ca nu as vrea sa par belicos sau ca vreau scandal...doar ca nu mie se pare corect sa fiu apostrofat chiar asa...pt o intrebare..sper sa revenim la ganduri mai bune
Numai bine
-
ok, am sa inchid aici acest topic deorece nu vreau sa va certati aiurea.
raspunsul e nu, nu face inca au si nu te ajuta deoarece se pot trimite schimbari false de key, pe care receptorul tau le interpreteaza ca si cum ar fi bune
lumea se aprinde repede, tocmai pentru ca aceste lucruri s-au mai explicat si majoritatea dintre noi nu-s de acord cu pirateria.
personal am trei abonamente pe numele meu.
hai sanate si numai bine la toti