Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: Ce trebuie sa fac?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Ce trebuie sa fac?

Quote Originally Posted by Turku View Post
    si sa nu mai stea cu ventilarorul pe el,recomandat este AER CONDITIONAT la caldurile astea.Nu am mai auzit sa se strice un receptor din cauza la caldura de afara.Nu cred ca are lagatura acuma receptoarele cu starea meteo.
    Aici te contrazic,daca in casa ai peste 30 de grade atunci expui la un risc maxim orce aparat electronic,si asta deoarece aparatele se incing si ele datorita functionarii care acumulata cu caldura din interior va duce inevitabil la reactii diverse,de la blocari de imagine,la restart in cazul receptoarelor,cine are aer conditionat in casa poate sta linistit cine nu sa foloseasca un ventilator!
    Acelasi lucru valabil si pentru pc-uri!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

un pic de contrazicere si din partea mea nu e bine de folosit tot felu de smecheri de racire nici ptr pc nici ptr altceva piesele,placile,integratele cum vreti sa le ziceti sant facute sa lucreze la temp foarte mari deci nu recomand asta e sfatu meu dar fiecare face ce doreste

ca ps am vazut nn....posturi cu racirea placi skystar cea mai proasta treaba daca placa nu mai merge decat racita cu ventilator atunci aveti o problema la placa.poate sa ma contrazica toti maestri din lume daca vine producatorul si imi spune sa pun ventilator atunci il pun

la pc pericol de incendiu daca puneti tot felu de racitoare.ptr asa ceva recomand o sursa de la 500W in sus dar sa fie reali nu ce scrie pe sursa

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

salutare.un prieten are o cartela viaccess de TVR ,a venit cu cartela la mine sa o probeze ca la el nu merge pe receptotul ARION,eu am probato pe doua receptoare unul globo 6010cr si globo7010cr si tot nu merge.am sunat la bucuresti si nea spus ca cartela este activata.cu cartela de la max merg amandoua receptoare globo si arion,eu nu anteleg de ce nu merge cartela de tvr ca doar tot viaccess este.daca ma puteti ajuta eu va multumesc.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

dute cu receptorul la tvr si demonstreazale ca nu merge

Page 2 of 2 FirstFirst 12