Results 1 to 14 of 14

Thread: DreamBox AutoKey Update

BlackDevil Beginner Serty's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default DreamBox AutoKey Update

Salut
    Dupa nume va dati seama ca vreau sa intreb daca este vreun soft/cam/script pentru dreambox (mai exact am dm500s) care sa faca autoupdate la key (mai exact la G*GI TV), Fie prin net fie prin altceva...

Va dau un exemplu poate cunoasteti: Pentru aparatele ILLUSION (aproape toate serile cum ar fi M2,M3...etc) Este un program vectra care face autoupdate key la multi sateliti, cum ar fi g*gi tv, cyfra, polsat si multe altele... Si bineinteles fara internet....

Eu personal am asa un aparat si stiu ca merge, dar pentru dreambox nu am gasit nimic asemanator, si oricum e alt system.

Deci, se gaseste ceva?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: DreamBox AutoKey Update

Cel mai bun autoupdate e un abonament oficial.Acum serios,nu se pot pune manual,cu DCC sau cu Hacksatkey din trei click-uri?
    La ce Cyfra si Polsat mai face autoupdate vre-un receptor?Si la gigi daca se doreste pica toate softurile care stiu AU,dar probabil si baiatul ala de la butoane are carduri moscuite,receptoare,etc care trebuie sa faca update,ca daca nu ii da nevasta-sa cu ceva in cap cand ajunge acasa.
    Daca vreti sa gustati fructul oprit faceti si voi un mic efort,altfel doar sa vezi programe fara abonament,fara nici cel mai mic efort e deja prea mult.O sa vedeti cum va fi cand nu va mai merge nici cum.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

deci am de aproape 1 an de zile un illusion m2e cu vectra bagat in el, si o singura data am facut update la versiune, dar fara sa fie nevoie, si merge de rupe
    zmeura daca ai vreun tutorial care sa fie din alta parte trimite-mi un link prin pm ca sa nu fie probleme. Merci

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Ceea ce a mai ramas (foarte bun) de vizionat pe sat tv, fara mari probleme este ceea despre care se vorbeshte pe 0.8 W Thor, Intelsat. Ceea ce ramane (celor care nu vor probleme) e doar sa introduca manual cateva cifre in reciver (32). Daca shi la asha ceva vreati AU, atunci mai ashteptati sa se inventeze ceva ...
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Mentioned
    0 Post(s)

eu nu m-am asteptat sa fie dar este... cum am zis vreo 2 posturi mai sus...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Am mai spus:AU poate fi relativ si poate functiona o perioada ca apoi sa nu mai functioneze si sa incurce mai mult decat sa ajute.Singurul AU care functioneaza in 99% din cazuri este abonamentul oficial.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

ai dreptate zmeura , e cum zici tu, azi merge , poimaine nu mai merge, dar razpoimaine iar va merge...

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

cel mai simplu faci MU manual update. daca ai dreamboxul conectat la net, pune nabilo, instaleaza mgcamd sau cccam. apoi prin apasarea tastei albastre, urmate de cea rosie ai tot ce-ti trebuie. acolo unde scrie update k

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Naaa,prea greu.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Cel mai bun autoupdate e un abonament oficial.Acum serios,nu se pot pune manual,cu DCC sau cu Hacksatkey din trei click-uri?
    La ce Cyfra si Polsat mai face autoupdate vre-un receptor?Si la gigi daca se doreste pica toate softurile care stiu AU,dar probabil si baiatul ala de la butoane are carduri moscuite,receptoare,etc care trebuie sa faca update,ca daca nu ii da nevasta-sa cu ceva in cap cand ajunge acasa.
    Daca vreti sa gustati fructul oprit faceti si voi un mic efort,altfel doar sa vezi programe fara abonament,fara nici cel mai mic efort e deja prea mult.O sa vedeti cum va fi cand nu va mai merge nici cum.
    perfect spus

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum nu vreau sa zic ca "v-am spus eu",dar in momentul asta adio AU.Nici un Ilusion nu mai face ca nu prea are cum.Asta e momentul in care AU mai mult incurca decat ajuta si de aceea e mai bine MU (vorba lui Snow) ca asa mai citesti si afli de ce nu mai merge,iar cand va merge le pui si gata,daca AU e activat si nu stii sa-l scoti vei pune "chestiile" noi bune si AU ti le schimba de unul singur cu unele gresite.
    :

Super Member genugeo85's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

In DM500 se pot pune key cu un simplu copy-paste si un save cu ajutorul DCC.
    Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

genugeo85 cum se face? Imi poti spune te rog
    Mersi.

dMd
    Guest

Aici ai toate informatiile pe care le cauti legate de DM, iar aici gasesti explicat cu lux de amanunte cum pui key in DM.