Quote Originally Posted by staric View Post
Ma doare in cur ( http://dexonline.ro/search.php?cuv=cur) de RDI....

Am vrut sa semnalizezi niste probleme mici care apar la noi.
Am crezut si cred ca e timpul sa schimbam acele "Reguli minime" cu reguli mult mai detaliate ... ca la stergerea sau editarea unui post sa poti scrie si numarul regulei incalcate, si avertismentul sau pedeapsa ce se cuvine pentru aceasta incalcare ... ca rezultat, sper, ca nu vom mai avea neintelegeri ...
Relax ca n-am eu nici o treaba... am vazut ca vreti sa modificati regula aia si m-am dat cu parerea... restul afirmatiilor mele sunt doar pareri personale referitoare la link-urile postate in ultima vreme...

Nu acuz pe nimeni nimic! Trebuie sa avem ochii deschisi, atata tot! In rest, din partea mea, atata timp cat nu afecteaza forumul si se incadreaza in limitele bunului simt pot posta ce vor... binenteles la sectiunile cuvenite

Faza cu DEX-ul e tare de tot

@laleaua: dupa cum spui se pot povesti multe pe tema asta... doar ca nu e locul si nici nu-si au rostul aici... vad ca tu esti mult mai radical ca si mine lasa-i sa posteze atata timp cat se incadreaza in.... pff am scris mai sus in celalalt post... nu mai scriu iar

Movie time, sa aveti o seara frumoasa!