Da...e mai bine asa..sunt in totalitate de acord1. Sunt permise link-uri catre orice locatie (site/forum/ftp etc) care contine informatii utile si la subiect dar neconcurenta direct acestui forum.
PARTIAL NU..asa nu merge..sau merge doar in cazul in care suntem fericiti cu cei 1200 de membri actuali...ori postam DOAR AICI... ca omul sa stie ca DOAR NOI detinem prima informatie .... ori dam linkuri daca nu suntem in stare sa o detinem... cine e interesat de acest forum posteaza aici (chiar daca este postat si pe rdi - sau altundeva) si discuta la subiect tot aici...
STIU si fac tot posibilul sa nu fie asa... dar nici sa evit concurenta nu am de gand ... mie numi este frica de RDI si daca au informatii utile, nu vad de ce nu leam da ca link ( la urma urmei majoritatea din voi ati pus umarul la crearea RDI) ...iar cei ce cred ca daca ne prefacem ca nu exista se inseala amarnic ...exista si sunt inca TARI ... dar asta nu e o problema - NOI VOF FI CEI TARI ...doar daca evitam greselile loracest forum nu este un "subforum" al concurentei
..daca ei sunt porci...trebuie si eu sa fiu porc (proverb).Cea mai mare publicitatea forumului nostru sunt ******** de pe RDI....eu de ce asi repeta aceasta prostie ....la ei pe forum exista vreun link spre noi? eu nu cred...
P.S.
Eu am incepun pe acest forum de la 60 de membri....chear credeti ca ma opresc la 1200 ... eu nu cred ...dar nici nu voi tacea cand ceva numi place ( de exemplu in inie si iulie am avut membri inscrisi cat in toata luna mai...insemna ca exista probleme ) ....

Reply With Quote