Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 22

Thread: E timpul ...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Re: E timpul ...

Deci primul amendament la regula de mai sus ar fi:

1. Sunt permise linkurile catre orce forum dar care sa contina un lucru util pentru toti.

Corect ?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by staric View Post

1. Sunt permise linkurile catre orce forum dar care sa contina un lucru util pentru toti.

Corect ?
    Absolut corect!!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Exclamation Re: E timpul ...

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Quote Originally Posted by staric

Corect ?
    Absolut corect!!
    Relativ... asa se pot posta link-uri spre rdi la greu... pt ce? pt motivul ca gasim acolo un "lucru util"? Sa fim seriosi... cine e interesat de acest forum posteaza aici (chiar daca este postat si pe rdi - sau altundeva) si discuta la subiect tot aici... parerea mea... s-a creat forumul asta ca o alternativa la rdi dar asta nu inseamna ca aproape toate link-urile de sateliti trebuie sa duca spre rdi... la ei pe forum exista vreun link spre noi? eu nu cred...

Deci, dupa mine ar trebui sa sune ceva de genul:

1. Sunt permise link-uri catre orice locatie (site/forum/ftp etc) care contine informatii utile si la subiect dar neconcurenta direct acestui forum.

N-am vizitat de mult rdi-ul si se poate sa ma insel... in cazul asta corectati-ma... dar tineti cont de un lucru: acest forum nu este un "subforum" al concurentei... este doar un alt forum din acelasi domeniu... tratati-l ca atare...

Sa aveti o zi frumoasa!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    Relativ... asa se pot posta link-uri spre rdi la greu... pt ce? pt motivul ca gasim acolo un "lucru util"? Sa fim seriosi... cine e interesat de acest forum posteaza aici (chiar daca este postat si pe rdi - sau altundeva) si discuta la subiect tot aici... parerea mea... s-a creat forumul asta ca o alternativa la rdi dar asta nu inseamna ca aproape toate link-urile de sateliti trebuie sa duca spre rdi... la ei pe forum exista vreun link spre noi? eu nu cred...

Deci, dupa mine ar trebui sa sune ceva de genul:

1. Sunt permise link-uri catre orice locatie (site/forum/ftp etc) care contine informatii utile si la subiect dar neconcurenta direct acestui forum.

N-am vizitat de mult rdi-ul si se poate sa ma insel... in cazul asta corectati-ma... dar tineti cont de un lucru: acest forum nu este un "subforum" al concurentei... este doar un alt forum din acelasi domeniu... tratati-l ca atare...

Sa aveti o zi frumoasa!
    Ai spus cat se poate de bine XVANISH,eu eram prea obosit sa mai dau un raspuns elocvent,
    VARIANTA CORECTA ESTE CEA SPECIFICATA DE Xvanish!!

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Da...e mai bine asa..sunt in totalitate de acord

... cine e interesat de acest forum posteaza aici (chiar daca este postat si pe rdi - sau altundeva) si discuta la subiect tot aici...
    PARTIAL NU..asa nu merge..sau merge doar in cazul in care suntem fericiti cu cei 1200 de membri actuali...ori postam DOAR AICI... ca omul sa stie ca DOAR NOI detinem prima informatie .... ori dam linkuri daca nu suntem in stare sa o detinem

acest forum nu este un "subforum" al concurentei
    STIU si fac tot posibilul sa nu fie asa... dar nici sa evit concurenta nu am de gand ... mie numi este frica de RDI si daca au informatii utile, nu vad de ce nu leam da ca link ( la urma urmei majoritatea din voi ati pus umarul la crearea RDI) ...iar cei ce cred ca daca ne prefacem ca nu exista se inseala amarnic ...exista si sunt inca TARI ... dar asta nu e o problema - NOI VOF FI CEI TARI ...doar daca evitam greselile lor

la ei pe forum exista vreun link spre noi? eu nu cred...
    ..daca ei sunt porci...trebuie si eu sa fiu porc (proverb).Cea mai mare publicitatea forumului nostru sunt ******** de pe RDI....eu de ce asi repeta aceasta prostie ....

P.S.

Eu am incepun pe acest forum de la 60 de membri....chear credeti ca ma opresc la 1200 ... eu nu cred ...dar nici nu voi tacea cand ceva numi place ( de exemplu in inie si iulie am avut membri inscrisi cat in toata luna mai...insemna ca exista probleme ) ....

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by staric View Post
    Da...e mai bine asa..sunt in totalitate de acord

PARTIAL NU..asa nu merge..sau merge doar in cazul in care suntem fericiti cu cei 1200 de membri actuali...ori postam DOAR AICI... ca omul sa stie ca DOAR NOI detinem prima informatie .... ori dam linkuri daca nu suntem in stare sa o detinem

STIU si fac tot posibilul sa nu fie asa... dar nici sa evit concurenta nu am de gand ... mie numi este frica de RDI si daca au informatii utile, nu vad de ce nu leam da ca link ( la urma urmei majoritatea din voi ati pus umarul la crearea RDI) ...iar cei ce cred ca daca ne prefacem ca nu exista se inseala amarnic ...exista si sunt inca TARI ... dar asta nu e o problema - NOI VOF FI CEI TARI ...doar daca evitam greselile lor

..daca ei sunt porci...trebuie si eu sa fiu porc (proverb).Cea mai mare publicitatea forumului nostru sunt ******** de pe RDI....eu de ce asi repeta aceasta prostie ....

P.S.

Eu am incepun pe acest forum de la 60 de membri....chear credeti ca ma opresc la 1200 ... eu nu cred ...dar nici nu voi tacea cand ceva numi place ( de exemplu in inie si iulie am avut membri inscrisi cat in toata luna mai...insemna ca exista probleme ) ....
    La acest ultim punct iti dau dreptate,sunt putini inscrisi in aceste luni,dar....? ti-ai pus problema DE CE? lumea este in concediu,sau sta foarte mult la terase,distractii in aer liber,ca si mine de altfel,eu daca nu as fi obligat sa folosesc pc-ul din cauza muncii fi sigur ca luam si eu o pauza!!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Wink Re: E timpul ...

Nu am nici o treaba cu rdi-ul... sa nu fiu inteles gresit... iar daca sunt chestii utile sa se posteze link-uri spre rdi ca nu-i mare scofala... concurenta e buna oriunde... dar... cand vad link-uri spre rdi cu discutii de scandal, sau "uite ce fraier e ala de pe rdi, sau uite ce a zis ala pe rdi" asta deja nu-mi mai convine...

Iar cand mai si aud povesti de genul "ce mah... de aia de pe sateliti zici? da-i in **** ca is fraieri..." atunci dc as accepta link-uri spre ei? cand or sti sa-si vada de forumul lor si nu de al nostru si or sti sa-si respecte competitia si sa-si respecte membrii atunci da... tot respectul... dar pana atunci mai este...

Postati link-uri spre oricine, dar nu cu "subintelesuri" sau cu scopuri care dauneaza acestui forum... cam asta am vrut sa zic prin "concurenta directa"...

Quote Originally Posted by staric
    Quote Originally Posted by XVanish
    ... cine e interesat de acest forum posteaza aici (chiar daca este postat si pe rdi - sau altundeva) si discuta la subiect tot aici...
    Ce sa zic... sa posteze pe rdi pana rezista... cand or realiza ca n-au cu cine si ca posteaza aproape degeaba atunci fii tu sigur ca or incepe sa posteze la noi prima data informatia... pentru ca o sa vada ca suntem seriosi, ne vedem de treaba si nu ne legam aiurea de membrii nostrii doar ca sa protejam cateva DTH-uri... incet incet o sa vina singuri... nu ne trebuie la noi reclama ascunsa pe rdi... sau continuarea discutiilor de pe rdi la noi ca sa atragem membrii... sa fim seriosi...

Iar la faza ca ai facut referire la cei 1200 de membrii ai nostrii... ai vrea sa ai, dau exemplu, 80.000 de membri din care sa ai 1000 activi sau sa ai 1000 de membrii care sa fie majoritatea activi? cati membri crezi ca sunt activi acum pe rdi? avantajul lor e ca au un forum vechi si e normal ca in timp sa aibe multi useri... multi sunt si straini care intra din cand in cand... nu intra si la noi pt simplul fapt ca nu au auzit inca de noi... dar asta se v-a schimba cu timpul...

Nu stiu daca m-am facut destul de bine inteles... oricum e doar parerea mea... decizia finala referitor la reguli nu-mi apartine...

Have fun !
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!