Sa lamuresc problema:Fratilor...mie teama ca intro zi tpicul meu va arata doar
Pentru ca acest forum sa existe, cativa oameni (nu dau nume si ii rog sa nu se supere) au depus efort, timp, bani...
Nu este corect ca cineva sa vina acum si sa zica: "Baieti, am si eu o familie! Veniti la mine! Aveti adresa aici: www.forum...."
Nu acceptam ca cineva "sa isi vanda painea in brutaria noastra".
Asta inseamna ca acceptam link-uri catre alte forumuri de profil, dar acele forumuri sa nu fie create de cateva zile si cu 10-20... de useri.
Pentru ca s-a adus vorba de rdi, nimeni nu a blocat vreun post care continea link la rdi. Eu il consider un forum cu izuri tendentioase si incorsetat in interesele materiale ale lui Fanta si inca cativa... Au ajuns pana la a pune cuvantul "sateliti" in lista cuvintelor banate. Un forum dedicat receptiei satelit sa aiba blocat cuvantul "satelit"? Asta nu inseamna ca nu ii respect pe ceilalti useri de acolo. Din contra ii apreciez... Rdi este un forum care datorita unor oameni de caracter merita atentie...
Deci, aici pe RSP, vor fi acceptate linkuri si semnaturi care duc la forumuri romanesti ce contin info serioase, chiar daca intr-un fel acele forumuri ne sunt "concurente".
NU SUNTEM IN CONCURENTA CU NIMENI!!!

Reply With Quote