Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 22

Thread: E timpul ...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default E timpul ...

Fratilor...mie teama ca intro zi tpicul meu va arata doar
    **************************************************************************************************** ************************************************************
    Voua nu?

Mam inscris pe un forum unde :
    "...majoritatea dintre noi am renuntat la RDI (sau tb sa scriu: ***) si ne-am strins pe acest forum unde nu stergem topicuri,nu le modificam si lasam la libera alegere a fiecaruia de a posta orce in limita bunului simt " (18-03-2007)

dar ...

Propun sa luam in discutie asta:
    Nu faceti reclama altor forumuri!
    Parerea mea ori o stergem ... ori o modificam ori o complectam ca nici unul din noi sa nu o poata incalca.

Am urmatoarele intrebari:
    1. Ce se intelege prin "Reclama"
    2. "altor forumuri" CARE? ...eu daca respect aceasta regula trebuie sa sterg totul ce am scris ....
    Poate gresesc ... imi cer scuze ... dar eu asa gandesc

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: E timpul ...

Quote Originally Posted by staric View Post
    Fratilor...mie teama ca intro zi tpicul meu va arata doar
    **************************************************************************************************** ************************************************************
    Voua nu?

Mam inscris pe un forum unde :
    "...majoritatea dintre noi am renuntat la RDI (sau tb sa scriu: ***) si ne-am strins pe acest forum unde nu stergem topicuri,nu le modificam si lasam la libera alegere a fiecaruia de a posta orce in limita bunului simt " (18-03-2007)

dar ...

Propun sa luam in discutie asta:
    Nu faceti reclama altor forumuri!
    Parerea mea ori o stergem ... ori o modificam ori o complectam ca nici unul din noi sa nu o poata incalca.

Am urmatoarele intrebari:
    1. Ce se intelege prin "Reclama"
    2. "altor forumuri" CARE? ...eu daca respect aceasta regula trebuie sa sterg totul ce am scris ....
    Poate gresesc ... imi cer scuze ... dar eu asa gandesc
    Bun!! ai dreptate este corect ceea ce afirmi,dar....uite ce se intampla cu alte forumuri!!poti da linkuri catre orce forum vrei dar care sa contina un lucru util pentru toti cum ar fi acesta;
    http://world-sat.info/forumdisplay.php?f=15
    sau acesta;
    http://www.depo.shows.it/
    sau acesta;
    http://www.xtrempc.ro/modules.php?sk...ownload&cid=41
    dar nu linkuri spre forumuri de discutii pe care le deschidem ca asa ne-a venit noua o idee,cam despre asta e vorba,eu zic ca totusi pana in prezent nu sa sters nici un link util nimanui ci doar acele linkuri de propaganda!

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Deci primul amendament la regula de mai sus ar fi:

1. Sunt permise linkurile catre orce forum dar care sa contina un lucru util pentru toti.

Corect ?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by staric View Post

1. Sunt permise linkurile catre orce forum dar care sa contina un lucru util pentru toti.

Corect ?
    Absolut corect!!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Exclamation Re: E timpul ...

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Quote Originally Posted by staric

Corect ?
    Absolut corect!!
    Relativ... asa se pot posta link-uri spre rdi la greu... pt ce? pt motivul ca gasim acolo un "lucru util"? Sa fim seriosi... cine e interesat de acest forum posteaza aici (chiar daca este postat si pe rdi - sau altundeva) si discuta la subiect tot aici... parerea mea... s-a creat forumul asta ca o alternativa la rdi dar asta nu inseamna ca aproape toate link-urile de sateliti trebuie sa duca spre rdi... la ei pe forum exista vreun link spre noi? eu nu cred...

Deci, dupa mine ar trebui sa sune ceva de genul:

1. Sunt permise link-uri catre orice locatie (site/forum/ftp etc) care contine informatii utile si la subiect dar neconcurenta direct acestui forum.

N-am vizitat de mult rdi-ul si se poate sa ma insel... in cazul asta corectati-ma... dar tineti cont de un lucru: acest forum nu este un "subforum" al concurentei... este doar un alt forum din acelasi domeniu... tratati-l ca atare...

Sa aveti o zi frumoasa!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    Relativ... asa se pot posta link-uri spre rdi la greu... pt ce? pt motivul ca gasim acolo un "lucru util"? Sa fim seriosi... cine e interesat de acest forum posteaza aici (chiar daca este postat si pe rdi - sau altundeva) si discuta la subiect tot aici... parerea mea... s-a creat forumul asta ca o alternativa la rdi dar asta nu inseamna ca aproape toate link-urile de sateliti trebuie sa duca spre rdi... la ei pe forum exista vreun link spre noi? eu nu cred...

Deci, dupa mine ar trebui sa sune ceva de genul:

1. Sunt permise link-uri catre orice locatie (site/forum/ftp etc) care contine informatii utile si la subiect dar neconcurenta direct acestui forum.

N-am vizitat de mult rdi-ul si se poate sa ma insel... in cazul asta corectati-ma... dar tineti cont de un lucru: acest forum nu este un "subforum" al concurentei... este doar un alt forum din acelasi domeniu... tratati-l ca atare...

Sa aveti o zi frumoasa!
    Ai spus cat se poate de bine XVANISH,eu eram prea obosit sa mai dau un raspuns elocvent,
    VARIANTA CORECTA ESTE CEA SPECIFICATA DE Xvanish!!