Results 1 to 5 of 5

Thread: Cumpar urgent montura polara!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Cumpar urgent montura polara!

Cumpar urgent montura polara pentru offset de 1,5Al,cei ce cunosc linkuri din germania sau italia ii rog sa posteze,doresc un produs fiabil nu dintre cele facute pe la noi.
    problema cea mare este ca am o antena a unui prieten ce necesita o montura polara dar greutatea antenei este de 24Kg si caut un asemenea produs,antena este Hirschman!
    eventual un link de unde pot cumpara un motor stab!
    Last edited by -minus; 18-07-07 at 21:05.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Re: Cumpar urgent montura polara!

Salut , eu am cumparat motor STAB 120 de la IASI , de la MASTER ELECTRONICS , telefon 0744844362 . Initial ,am vb. la PERUVISION la BUCURESTI , dar pana la urma au recunoscut ca ce mai aveau in stoc erau motoare cu probleme ( eu avand deja informatii ca ei aveau motoare cu probleme ) . In final am rezolvat la IASI . Multa bafta .
    PS: cu montura nu stiu .

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Cumpar urgent montura polara!

Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    Salut , eu am cumparat motor STAB 120 de la IASI , de la MASTER ELECTRONICS , telefon 0744844362 . Initial ,am vb. la PERUVISION la BUCURESTI , dar pana la urma au recunoscut ca ce mai aveau in stoc erau motoare cu probleme ( eu avand deja informatii ca ei aveau motoare cu probleme ) . In final am rezolvat la IASI . Multa bafta .
    PS: cu montura nu stiu .
    Multumesc mult!!

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

@spaniolule
    o montura polara nu e o chestie universala,iar daca cel care a facut antena e fabricant serios trebuie sa aiba si montura polara pentru antena respectiva.Si gindeste-te ca pentru antenele offset au fost create monturile h-h.
    Daca la antenele simetrice mai merge la offset e mai delicata treaba.Asa ca nu te mai grabi sa iei ceva numai sa fie luat,ca dai si bani si o sa ai si probleme de te saturi.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by claudiu View Post
    @spaniolule
    o montura polara nu e o chestie universala,iar daca cel care a facut antena e fabricant serios trebuie sa aiba si montura polara pentru antena respectiva.Si gindeste-te ca pentru antenele offset au fost create monturile h-h.
    Daca la antenele simetrice mai merge la offset e mai delicata treaba.Asa ca nu te mai grabi sa iei ceva numai sa fie luat,ca dai si bani si o sa ai si probleme de te saturi.
    Am rezolvat problema,la antena respectiva exista un dispozitiv ce se ataseaza de sistemul de prindere al antenei care permite atasarea unui actuator,dispozitivul este separat fata de antena dar se merita a fi cumparat!
    Multumesc tuturor pentru sfaturi;
    PS,Claudiu vezi ca Decebal asteapta un telefon de la tine,ai sa vezi si foto cu dispiozitivul respectiv,iti va da Decebal linkul!