cred ca o sa se prinda daca acelasi user se logheaza de la diferite ipuri din alta tara de mai multe ori in acelasi timp......
Salut
In grecia unii arabi vand dreamboxuri cu orice provider deschis prin cardsharing. Intrebarea e, daca cumpar asa un dreambox facut pot salva imaginea imreuna cu setari (adica user,pass,ip...etc) si sa le folosesc si in alte dreamboxuri?
Eu i-am intrebat pe ei daca pot salva imaginea pentru a face si alte chesti la aparat dar mi-au zis ca nu, adica logic ca ziceau ca nu, probabil ca s-au prins ca vreau sa bag si in alte aparate.
cred ca o sa se prinda daca acelasi user se logheaza de la diferite ipuri din alta tara de mai multe ori in acelasi timp......
pai nu conteaza, important e sa pot sa aflu user, pass si ip. Ei imi dau garantie 1 an de zile ca merge, deci daca se strica ma duc la ei cu aparatu
Dar, oricum nu cred ca au de ce sa se prinda, din cauza ca ei fac comert cu asta, si sunt foarte multi care vand acelasi user.
Cu FLASHWIZARD pot face treaba?
eu cred ca pe acel dreambox, ai un emulator instalat si pusa o linie de share in el sau doua, eventual de pe servere diferite.
spune ce imagine ai si ce mesaj iti apare pe tv dupa ce restartezi aparatul
Nu ai zis ce model mai exact de receptor e.
Nu ai zis cu ce emu vine instalat.
Normal linia de share nu contine o adresa dns care ajuta serverul sa "stie" la ce IP sa trimita raspunsul?Chiar daca cererile pot ajunge de pe alte ip-uri raspunsul v-a merge la unul singur,asa ca nu va merge decat cel care are updatat adresa dns,ba chiar va fi floodat cu CW-uri pe care nu le-a cerut.
Garantie la asa ceva de la arabi in timp ce tu incerci sa-i pacalesti?
:
E vorba de dreambox 500s, arabi si restu folosesc gbox-newcs. Si inca ceva folosesc toti acelasi dns.
Toti cine?Clientii?Asta e imposibil.Serverul e logic sa aiba un singur dns,dar clientul trebuie sa aiba adresa lui.Acel dns updatat spune ce IP are receptorul client catre receptorul server.Receptorul server primeste o cerere ECM si trimite la acel IP raspunsul sub forma de CW.O adresa dns corespunde unui singur IP si atat.
La DM 500 poti salva imaginea si cu DreamUp pe serial si cu Flashwizard.
:
Deci nu se poate face aproape nimic? Eu sunt sigur ca multi gandesc ca mine si traiesc bine pe chestia asta
Incearca si vei vedea,cred ca apar probleme si daca sunt in aceeasi locatie,pe acelasi IP in spatele unui router,deoarece primesc CW-uri pe care nu le-au cerut si apar freeze-uri.
Singura solutie e reshare catre alt receptor,dar daca iti dau cardul cu level 0 merge doar cu versiuni patch-uite de gbox pe care daca le vad baietii in share nu stiu cum reactioneaza.
Orice ai incerca sa faci daca incepi sa tragi mult de la partenerul de share acesta va incepe sa aiba probleme si va cauta sursa.Nu e greu de gasit.
:
da aparatele nu vor fi in aceasi locatie, fiecare aparat care vreau sal fac va fi la alt ip, e ok asa?
Daca tot am incput discutia, vreau sa intreb ce e asta:
=========================================================
ABSAT // JSC SPORTS // SRG SUISSE // NOVA // CANALSAT // D+ // SKY IT // TPS // ORBIT TVMAX // POLSAT // CYFRA+ // DIGI TV // C+FR // NUMERICABLE // PREMIERE // SHOWTIME // TV VLAANDEREN // C.DIGITAAL
NAME :******************
PROTOKOL : NewCamd5.25
HOST : saidia-forum.ath.cx
DESKEY : 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
USER : plage10 , plage12 , plage13 =============> plage100
PASS : saidia.be.ma
PORT : 2931 - 2932 - 2933 - 2934 - 2935 - 2936 - 2937 - 2938 - 2939
CAID : 0500 - 0603 - 0100 - 0100 - 0604 - 1801 - 1830 - 1702 - 0919
=========================================================
si cum functioneaza?
e un serv newcamd care dupa cateva ore sau o zi faci ceva pe el ptr ca pica,acum ca l ai m ai facut si public
eu zic sa te apuci tu de share,iti cumperi un receptor si esti linistit nu sa faci comert cu arabei
pai si trebuie sa fac mai exact ? vreau sa testez cateva servere din astea... si nam pic de idee unde pun informatiile astea.