-
Re: Fotografii sisteme de receptie!!
Daca are 3M este ideala pentru banda C hmm... a dat norocul peste tine
-
Membru de onoare
Parca si radioamatorii pot folosi unele frecvente pe satelit,daca e asa respectivul nu o va da nici cu 10 milioane,ca e virusat.
-
Standard RSP member
Sper sa mai am un drum pe acolo sa intreb. Desi LNB-ul ala nu prea arata a LNB normal. Tind sa cred ca e de radioamatori. Ce ma pune pe ganduri este faptul ca e fixa. Nu are motor si nu am vazut ceva sa semene. Daca mi-ar da-o as duce-o pana acasa si in spate... glumesc.
-
ii spui direct
domne tu mai folosesti antena asta?
ca as vrea sa o cumpar eu ...
ca stau la munte si e mai tot timpul inorat
si nu vad digi
si cum e mai mare asa poti vedea
umbli la sentiment
daca nu o mai foloseste ti-o vinde cu siguranta
vezi cum reactioneaza cand ii zici de bani
si daca nu vrea ...mai pune ceva la pret
vezi tu ...cam cat esti dispus sa platesti
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
crezi ca cineva care foloseste o astfel de antena e asa dobitoc sa l umbli la sentiment,numa cumva daca are el sentiment,succes la negocieri dar ieftin n ai sa o scoti(numa daca are el ceva la sentiment)
-
Banned
laleaua ai dreptate domnule
Eu cred ca respectivul foloseste pt banda c antena sau la folosit cand altii nici nu visau la asa ceva.La lnb e posibil sa fie un corotor artizanal sau un mecanism cu care se poate modifica unghiul placutei depolarizatoare.Toate acestea denota faptul ca omul este un pasionat adevarat (sau a fost si se ai ocupa din diverse motive) si nu merita un asemnea tratament si limbaj.Este o parere personala.....
-
Banned
Relax,nu o tot dati cu pasionati ca....nu e chiar asa,am intalnit 7 astfel de antene prin drumurile mele in tara si.....surpriza! erau folosite pentru receptia digi.....!!!! cand iam intrebat de unde o au 99% au raspuns identic: de la statia de cablu ce a dat faliment,restul de 1% habar nu avea,io facuse cadou fisu tot pentru...digi! antena din imagine prezentata de Sky are un lnb antic ....se folosea in urma cu 15-20 ani pentru receptia analogica....asa ca...antena nu e ceea ce pare,ca vechime e sigur peste 15 ani iar focalizarea nu mai e ceea ce a fost o data,am fost incantat sa vad ca cei intrebati de mine vroiau sa scape de antena cu 3-5 milioane dar la masuratori a iesit varza,ca idee un prime focus de 2,7 rezulta in urma masuratorilor ca era...un 1,8m cu toate ajustarile posibile facute la focalizare.....asa ca mare grija cand achizitionati o astfel de antena!!! in 99% e o mare teapa pentru cel ce o achizitioneaza daca nu stie cu ce se mananca o antena......! sa nu va incante exteriorul,antena e precum o masina...arata bine la exterior dar motorul varza!