Da? Nu ma inebuni? De unde ai dedus tu ca acolo este vestul la o receptie prin satelit in sistemul multifeed de aranjare a lnb- urilor? Numerotarea lnb-urilor este corecta ....
@blonndu76 .....mai uita-te la poze, apoi gandeste-te un pic si spune-ne ca ai gresit. Se mai intampla.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Da aveti dreptate,scuze,adevarul e ca ma tot chinui de vreo doua zile pe o antena sa-i pun
2 lnb-uri(pt. thor si amos)si nu reusesc,chestia asta nu am stiut-o(am spus doar "CRED CA")
si am vrut sa cer un mic ajutor dar se pare ca daca iti dai cu parerea sau ceri ajutor esi luat la misto
Nu tea luat nimeni la 'misto' ai format o parere eronata si ca atare ti sa raspuns,in legatura cu verei tu sa faci; pui antena cu lnb-ul central pe thor iar lnb-ul secundar in dreapta cum stai cu fata spre antena si privesti lnb-ul,cu alte cuvinte in partea E-stica,dar trebuie sa folosesti 2 lnb-uri ALPS,altfel nu vei reusi datorita distantei prea mici.!
E vorba de unghi de reflexie, ce vine din dreapta va reflecta in stanga si invers.
Ce ma mira pe mine e ca dupa atatea posturi in sectiunea multifeed unii mai au indoieli in privinta fenomenului oglinda...
Exista doar un lucru bun, stiinta, si doar unul rau, nestiinta.