Cum vedem si facem share la cardul TVR ?
Pe un DM500 ?
Printable View
Cum vedem si facem share la cardul TVR ?
Pe un DM500 ?
Ai postat la cccam, asa ca inteleg ca vrei sa citesti cardul cu ajutorul cccam-ului.
Cardul de tvr direct in cccam nu merge. Trebuie sa-l pui in newcs si sa-ti treci linia in cccam.cfg.
Direct, pe gbox.
Fara Gbox...prea complicat pt. un incepator.
Un link cum se face sau detalii la varianta newcs + cccam.cfg ?
nu te stradui, cardul TVR nu merge sub CCcam, nici cu newcs, nici fara
Cardul TVR merge in newcs+mgcamd.
Face si AU.
Stiu ca CCCam + Gbox simultan nu sunt compatibile
Dar CCCam + newcs+mgcamd pot functiona simultan ?
Daca DA se poate face share la Cartela ?
Link ceva pentru newcs+mgcamd ?
Multumesc de raspunsuri
OK m-am hotarat sa incerc varianta cccam+newcs, insa trebuie creat un fisier newcs.cfg (nu am gasit acest fisier nicaieri in DM500).
Acolo trebuie trecuta o setare referitoare la frecventa cardului.
Aveti idee care este frecventa cardului TVR Viaccess 2.6 ? (asta ca sa nu-l prajesc si sa-l dau la ratze)
Spor la studiu. Dar nu vei reusi sa deschizi programele tvr cccam+newcs.
Cardul se va vedea in share si atat.
@Snow,
ne poti da mai multe detalii de cum se poate pune cardul de TVR in Newcs si sa fie citit de CCcam?
sunt ceva configurari mai speciale de facut ?
Ce se mai aude cu cccam si tvr, e vreo sansa?
Sau care mai sunt variantele pt cartela lor, eventual daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu linie de test. Am DM500 si PLI Jade2.
Foloseste gbox sau mbox+newcs,dar e un card care nu atrage pe multi,incearca sa mai pui ceva langa daca se poate,daca nu merge pentru inceput si TVR.
Pentru update newcs+mgcamd.Pe cccam nu merge.
Am acuma si Gbox-ul. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un test? Inca nu am cardul dar daca merge, o sa-l am :).
Va rog mult!
PS Inca ceva: Stie cineva cum merge OpenVPN?
la ce te referi cand intrebi cum merge openvpn??
Face cardul TVR reshare pe vreuna din combinatiile astea?Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai am probleme cu netul, adik nu am nici un port deschis, si astia cu netul nu vor a deschide vreo unu, asa ca ma gandeam daca oare pot sa ma conectez cu openvpn la cineva cu un calc/dm care are acces mai liber.
pe incubus, ca si client la un server de cccam sau newcs, merge
De unde se poate lua aceasta configuratie?Quote:
Originally Posted by ibiza [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu reusesc nici cum sa deschid TVR HD.
Detin un Dreambox 800 HD.
Cartela MaxTV baza.
Salut, am citit pe aici dar nimic concret, cum se face sa mearga pana la urma? Sa o deschid macar local... nu conteaza in ce cam.
Pe ce receptor?
Cu cccam nu merge.Incearca cum s-a scris mai sus cu newcs+mgcamd sau newcs+mbox.
Pentru newcs+mbox gasesti configuratie pe upload si explicatii la sectiunea mbox,pentru newcs+mgcamd era explicat in alte locuri,sper sa gasesti.