Bine ca astepti cu rabdare ... majoritatea insa nu prea mai are rabdare.
Printable View
Bine ca astepti cu rabdare ... majoritatea insa nu prea mai are rabdare.
Si eu de atata rabdare am scos la vanzare ipboxu 9000 :clap:
Curand voi pune si eu 910 -le la naftalina.
Mai bine cu dm500 pe sd si cu placa dvb pe hd ... chiar mult mai bine.
pai eu am spus sa iei dm800....imi spune cu un zambet larg bunul meu amic, si are intelegere infinita pt necazul ca eu nu vad ceeace el vede...:haha1:
Pentru ce sa iau dm800 ???
Ce merge cu dm800 merge cu orice altceva, iar ipboxul in privinta stabilitatii e mult peste dream, insa o placa dvb-s2 + un calculator bun bate orice dm sau ipbox asa ca ...
un Pc fara indoiala e alta viata.
facand abstractie de cccam, o fi asa cum zici.
Cit cu stabilitatea...al meu e hmm sa zicem "caldut", si butoanele Power+OK deja prezinta semne de uzura, pe cand "inamicul" nu stie cum face reset la box, si cu un hdd intern e RECE...asta e.
Sunt mutati aici pt ca sunt offtopic...
Va rog frumos daca sunteti suparat cu ipbox,NLB,SIFTEAM,E2 sau mbox.Puteti sa scriti aici care e problema sau sa avem o discutia mai libera.
ps Posturi care sunt offline si au relatia cu ce am scris mai sus o sa fie mutate aici.
din greseala 3 sau 4 posturi nu a putut sa fie mutate aici.O sa vorbesc cu admin ca sa il rezolva asta problema....
:sorry:
le-am adus eu, doar ca n-am putut sa-ti pun postul de introducere la inceput otheitis. am modificat si titlul un pic
nu strica un astfel de topic. multe din probleme chiar pot fi rezolvate. postati aici toate probleme intalnite si eventuala rezolvare a lor.
din proprie experienta pot sa va spun ca poti vedea absolut tot ce vezi pe dm si cu ipbox, ba chiar mai mult daca punem si tvr hd:); aveti nevoie insa de un server foarte bun.
Eu am spus si la alte post-uri,cu cartele asta care avem si sunt de 2 lei cum e volce,kakta,vigi,pocus....server seriosi nu sunt interesanti sa face un schimb cu noi.Asa orice receptor si sa luati tot nu o sa va merge canale HD ca lumea.Eu din experienta mea pot sa spun cu cartela asta de nova am gasit in 6 ori citi peer nu gaseam cu amindoi cartele de pocus si kakta in 6 luni.....Deja ma gindesc sa pun inca o cartela si pt canal plus de la 1w....
Mare dezamagire ! L-am cumparat in octombrie in urma laudelor citite pe forum : ce hard bun are si ce soft nemaipomenit o sa aiba pina de Craciun !
( @otheitis , gresesti puternic ; 99% au dat banii pe ceea ce sperau ca o sa faca scula nu pe ceea ce face ) Peste o zi e martie si merge la fel de prost .
Se misca greu , HD-urile cind le deschide cind nu ,de multe ori trebuie sa-i dau restart cind trec pe alt sistem de codare , barele de semnal au inertie foarte mare , etc. , etc.....
@snow zici ca-ti trebuie un server foarte bun . Asa poti spune ca-ti trebuie o cartela si atunci iti merge si mai bine ! Eu speram ca o sa se ridice macar la performantele DM-ului clona . Dezamagire ! Pe SD , exceptind putin calitatea imaginii , clona e net superioara din toate punctele de vedere !
Acu am luat teapa , am luat ! Dar cum speranta moare ultima astept cu foarte multe rezerve AB Enigma . Poate se intimpla o minune .
In concluzie : la ora actuala n-asi avea tupeul sa-i recomand unui prieten sa-si cumpere IPBox . Poate unui dusman !
P.S. N-am DM800 asa ca nu ma pot pronunta .
@otheitis,
ne poti da mai multe detalii despre cardurile gamma si M2+?
Am incercat sa caut informatii si nu cred am nimerit pe cele mai bune site-uri.
La ora asta se pot pune fisiere sa mearga Nova, Canal+ Nordic sau DigitAlb?
Cat de complicata e operatiunea de programare a acestor carduri?
Merci
Salut, te rog , poate ne dai si noua mai multe amanunte despre cardul NOVA : valoare abonament , sursa de achizitionare etc . Multumesc frumos , anticipat .Quote:
Originally Posted by otheitis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ps: macar in PM , informatiile , daca nu se poate pe forum . :)
Voila. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . Dar 600 si ceva de € pe an e cam aiurea, Plus ca grila de canale nu are nimic deosebit .Quote:
Originally Posted by savin stelian [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sa fi vazut dreambox 7000 la inceput care abia dupa 1 an au inceput sa-i mearga si cititoarele de carduri. tot ce apare nou are o perioada mai neagra la inceput de dezvoltare. din cele postate de tine, imi dau seama ca esti la inceput in domeniul receptoarelor cu linux. sunt aproape convins ca vei avea probleme si cu dm 800. sunt mii de pagini in care sunt scrie probleme lui.
si acolo necesita putina (sau mai multa) cunoastere pentru optimizarea lui.
daca ai drum candva prin bacau, iti pot face o proba "live" cum functioneaza si cum deschide canalele la secunda inclusiv hd. folosesc incubus nu mbox.
pe enigma varianta de stick merge si mai bine. la fel pot sa-ti demonstrez cu aparatele unul langa altul ( dm si ipbox) calitatea imaginii mai buna pe ipbox.
este mai mult decat adevarat ca ipboxul inca nu-i un receptor foarte usor de folosit, insa cu putina pricepere nu-ti tocesti butoanele de pe el
savin, atat m2+ cat si gama sunt carduri porgramabile. cu m2+ poti vedea nordici, digitalb, kabelkiosc; iar pe gama: nova, showtime, pink, sexview, etc
ambele carduri se comanda in afara.
nova merge direct in cccam
m2+ nu merge direct, trebuie pus in newcs (nu toate variantele, dar merge cu ultimul 1.65, elimini pin codul si dai linii n cu rate 0, etc)
revenind la subiect, dupa parea mea cel mai mare neajuns la ipbox il prezinta incubusul - nu atat pentru ca nu permite decat o singura linie- deoarece nu face autoreconect. in schimb stii pip, inclusiv la hd (foarte de folos martea si miercurea la ora 21:45 :) )
Cu puţină pricepere, multă muncă şi studiu, se poate pune la punct IPBoxul.
Al meu merge nonstop de vreo lună (nici pe standby nu-l pun) şi nu a crashuit decat cand l-am bazait prea mult in pluginul de shoutcast. Am pe el newcs+mgcamd, softcam.key pt jiţălu, un card hocus pocus pus in share de vreo săptămană, merg toate brici!
O să cumpăr şi eu cat de curand un card m2+, probabil ar trebui să o fac urgent, ca să prind cat mai mult timp de utilizare a lui (mă interesează canal digital nordic). Apropos: n-am avut timp să caut, ar putea cineva să mă indrume spre locaţia unde găsesc softul pt m2+? Merci :)
Cand vor merge brici şi video playerul (cu subtitrări şi formate cat mai multe) şi cand va fi uşor de configurat nfs şi/sau cifs, să vedeţi cum o să vrea toţi IPBox.
Acum are răbdare cui ii place să se manjească cu linuxul, setări prin fişiere de configurare, să petreacă ore in şir pe diverse forumuri după informaţii etc. Celorlalţi le recomand să stea departe de IPBox, deocamdată.
Spor la bibilit! :D
din punctul meu de vedere, ipbox nu este o dezamagire. este exact ceea ce a fost creat sa faca. problema este ce ne-am asteptat noi sa faca, adica sa fie vre-un robotel care sa stie sa aranjeze el toata varza aia de softuri ,noi sa stam in fotolii sa butonam linistiti.nu pot sa zic ca ma nemultumeste ceva ci mai degraba ce mi-as dori si anume, ca posesor de ipbox900 astept mult promisul kit cititor de carduri intern care nu mai apare desi e cerut pe multe forumuri.cu putina ingeniozitate merge pus phoenixul si intern (ideea apartine amicului sorin bidian) dar parca mi-as dori originalul. in rest ma declar multumit de el 1 singur crash in aproape 2 luni de folosinta nonstop cu mbox +newcs+gigi si acela din butonare excesiva. a, era sa uit, cand inregistrez pe un hdd extern usb, pierd subtitrarea.de ce?
Din pacate IPBOX stie dar nu e practic. Eu i-l pastrez in speranta ca va prinde si zile mai bune. Daca te uiti la o imagine Nabila 0.9 pe dm800 si pe e2 la IPBOX vezi clar diferenta de suport. Dar pentru cine vrea sa stie mai multe, IPBOX-ul, te pune la incercare.
Ca si receptor Ipboxul e bun nu am ce zice (chiar peste dm800) insa suportul e sub orice critica.
Problema mare e cu citirea cardurilor si cu suportul pentru sharing.
Spre exemplu M2+ nu merge pe ipbox nici sa-l f... poate cu versiuni mai vechi de newcs insa oricum apar problemele legate de mbox. Incepand cu ultima versiune s-a scos suportul gbox/mbox concomitent ceea ce face praf receptoarele cu procesoare sh40.
Serverele mari si foarte stabile sunt bazate pe gbox iar cu noile versiuni de mbox nu o sa se mai poata folosi atat mbox cat si gbox in acelasi server.
Va las pe voi sa trageti concluziile ce se pot trage.