Salutare !
Are cineva aceasta combinatie ? Cum se face ? Nu obligat pt. sharing ca vreau sa o iau pas cu pas, deocamdata vreau sa scap de un receiver in plus. Am in IpBox bagat doar NLB 8873.
Multumesc anticipat.
Printable View
Salutare !
Are cineva aceasta combinatie ? Cum se face ? Nu obligat pt. sharing ca vreau sa o iau pas cu pas, deocamdata vreau sa scap de un receiver in plus. Am in IpBox bagat doar NLB 8873.
Multumesc anticipat.
La boxkey faci in felul urmator se iau ultilele 10 cifre de pe conserva se pun doar 9 in calclatorul de la pc ex: 182377xxxy
in calculator pui doar 9 adica fara "y" si dai transformare in hexa vei optine 7 litere,cifre la care adaugi in fata un "0"zero
Am reusit transformarea dar noua serie unde o introduc in IpBox ?
Pe nou numar il bagi la newcs.xml care e la var/keys daca folosesti NLB r8873.Daca cauti pe forum o sa vezi ca asta intrebare e deja raspunsa aici.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:cheers:
Salutare.
Am reusit dupa acel thread sa fac p.c.-ul sa se vada cu ipbox-ul.Am ajuns la acel fisier newcs.xml prin flashxp, cum adaug seria noua: fac click dreapta pe el si dau comanda edit... ? sau altfel. Decat sa stric ceva mai bine intreb. Multumesc pt. rabdare.
Da faci click dreapta si dupa edit.
OK s-a deschis o pagina de notepad cu: <newCSconfig>
<readers name="Card Readers">
<device>
<name>lower</name>
<type>sci</type>
<mhz>357</mhz>
<node>/dev/sci0</node>
<export>yes</export>
<enabled>yes</enabled>
<blocksa>No</blocksa>
<blockua>No</blockua>
<blockga>No</blockga>
<boxkey>0000000000</boxkey>
<rsa>0000000000</rsa>
<PTShandshake>no</PTShandshake>
<crypto-special>no</crypto-special>
<carddetect>yes</carddetect>
<newcamd_port>32100</newcamd_port>
<priority>round</priority>
</device>
</readers>
<cache>
<emm>10</emm>
<ecm>10</ecm>
</cache>
<httpd>
<server> <!-- Port to accept connections on -->
<port>9000</port>
<enabled>yes</enabled>
</server>
<user>
<name>root</name>
<password>relook</password>
<accesslevel>admin</accesslevel>
</user>
</httpd>
<debug>
<level>normal</level>
<type>init</type>
<output>console</output>
<logfile></logfile>
<console_options></console_options>
<file_options></file_options>
</debug>
<newcamdserver>
<enabled>yes</enabled>
<name>cardserv</name>
<deskey>11 12 13 14 15 16 17 18 19 10 11 12 13 14</deskey>
<!-- <userfile>/tmp/users.txt</userfile> -->
<user>
<name>ip9000</name>
<password>nlbimage</password>
<au>on</au>
<cardlevel>1</cardlevel>
</user>
<user>
<name>ip9000pip</name>
<au>on</au>
<cardlevel>1</cardlevel>
</user>
<user>
<name>ip9000rec</name>
<au>on</au>
<cardlevel>1</cardlevel>
</user>
</newcamdserver>
</newCSconfig>
unde pun seria mai exact ?
Ok am reusit in sfarsit singur dupa multe incercari sa bag keya unde trebuia, sper ca nu am pus la incercare rabdarile nimanui. Multumesc pt sfaturi si indrumari.
<boxkey>0000000000</boxkey>
aici il pui...din ce amintesc!
Merge carta acuma?A fost picat net la mine acuma a revenit...
Merg toate in afara de cele din pachetul XXX imi apare "serviciu indisponibil". Care sa fie explicatia ? A mai patit cineva asta ?
Asta xxx nu merge la nici unu.Nici la cccam....E povestea cu pin code care cere pt parental control.
:sorry:
Asta e nasol, inseamna ca deocamdata n-am scapat de receiverul Coship. Se aude ceva pentru rezolvarea acestei probleme ?
Daca te intereseaza canale xxx nu te bazezi la Dolce face sharing si o sa vezi ce canale ca lumea xxx o sa vezi la Hotbird si la 9E :gathering:
ps e o problema care nu poate sa fie rezolvat la nici unu receptor.Si la mine la dream tot nu vad asta canale....Dar recuperez din alte parte :dance:
Am inteles. Atunci imi ramane sa ma documentez de pe forum cum e cu sharingul si cand am timp ma apuc si de aceasta etapa.
Multumesc Otheitis.
Eu spun ca merita sharing......
:dance:
Salutare!
Cine imi poate spune cum sa fac update in IpBox la lista cu sateliti & transponderi, am gasit la Hellas 2 ca lipseau 3 transponderi si nu imi gasea toate programele. Le-am introdus manual si nu as vrea sa fac asta la fiecare satelit in parte.
Multumesc.
vede ca la forum exista lista cu settings deja facute....Daca se potriveste ceva din settings care vrei e ok.Eu folosesc pe "Catseye 4 Cuberevo 45east -45west settings" si sunt ok.Diferit apelezi la enigma 2 si folosesti pe settings care sunt pt dm800!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ok man, mersi de amabilitate si promptitudine inca o data.
O sa incerc sa fac update la settings care am facut acuma 2 luni dar nu am avut timp....si acolo am avut si pe dolce ca lumea.
:cheers:
Nu am inteles un lucru : cum incarc aceasta lista in receiver ?