Universal channel,sci-fi channel :tv:
Printable View
Universal channel,sci-fi channel :tv:
Dupa parerea mea digi nu duca o lipsa acuta de programe/rele cum sunt are o grila bogata si asta il atrage pe roman cantitatea/la digi ar merge un MGM,extreme sports,TELESPORTUL,MTV (ala adevarat nu romania)ce pot sa spun sunt pasionat de muzik.........
Mai bine intrebai ce canale am vrea sa scoata din grila!
Vorbea cineva de Focus ca e inghetat, mie mi se pare ca digi deja tremura de frig!:D
Pai programe de scos/dak stau sa ma gandesc un sfert din ele sunt de umplutura(ca pentru sarmale)programe gen VTV,Pratech,Tv Neptun,DDTv,OTV ,Analog.......fara numar nu isi au locul intr-un DTH serios
Eu personal MGM, TCM, BOOMERANG, si ar fi rost de mai multe aaaa Disney CH, MTV Gold VH 1 Classic ( bine inteles la tarifele corespunzatoare!!!!)De fapt ar fi bine un pachet premium de filme!!!
De adaugat: subscriu ideii cu VH-1 Classic :cool2:
De scos: din partea mea... Neptun TV, VTV, Pratech
OTV si DDTV sunt prea vizionate de pensionari (si nu numai), si ar fi scandal, iar Analog e regional, si ma mai uit si eu la el :P
Dupa parerea mea grila cu programe este foarte buna fata de alte DTH-uri romanesti dar MGM ar fi binevenit :)
MGM e ca o versiuna un pic mai buna fata de TCM.Prefer mai mult pe History channel.
Ai vrut sa zici fata de UN alt dth? (Focussat)Quote:
Originally Posted by cipry21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Degeaba va doriti voi canale de calitate, cel putin anul acesta nu va fi introdus niciunul! Pardon, au introdus Canal1... :D
Chiar ma bucur ca am reziliat cu ei contractul! :clap:
Și eu sunt de părere că nu ar strica MGM și History Channel in grila DIGI.
vreau aceleasi canale k la AKTA ! nu de alta dar poate se duc pe poola amandoua !:clap:
Canale serioase din partea de digi nu cred o sa vedem in curind....Si daca pun un nou TP asta o sa fie pt strainii care am inteles ca stau foarte prost la ei....Cel putin pt Yugoslavia nu face fata la concurenta acolo deloc pt ca packetul lor pt ei e ffff. slab. fata de Total si pink.
RSP Television :clap::clap::band::clap::D
Pe prafu' asta ce dr..ku sa bage,nu e suficient ca au spart piata DTH cu "Canalizarea 1" ?:tv::comp:
A fost o vara un canal local si la judetul Constanta cu nume MTC cred.A fost pt maritim...Acuma nu e la nici o grila locala aici in CT.Am o rugaminte daca se poate DIGI sa il face upload la satelit ca sa iau si eu o bucurie la viata mea sa vad pe post asta care am vazut pt ultima data la 2000.
:cheers:
Mo,voi stati in share ca sa va plangeti de programele de la DTH-urile noastre?Acum serios,mai ales ca la astia daca vrei sa vezi nici macar nu trebuie sa platesti.Va credeam oameni seriosi,am pretentii de la voi.:)
In plus pe aici nici nu prea va aude nimeni.
Eheee acum si tu,cred ca sunt destui care folosesc sharing,dar si unul sau mai multe abonamente oficiale ,asa ca :cheers:Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da,ai dreptate si tu da prin alte parti se sterge asemenea idei,asa ca...:clap: