un nou receptor focussat
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si spatele fara mufa RSA
Printable View
un nou receptor focussat
si spatele fara mufa RSA
cine face o poza cu el desfacut? se poate?
hm...lasa-ma 2 zile abia azi le-am primit si eu :DQuote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu este si nici nu va fi in viitorul apropiat receiver al focussat!,stire eronata!
Cum adica eronata?Pai si pozele?E ca si cum nu sti cine esti cu buletinul in mana!
Mai vorbim!
Si eroarea vine de la doi useri.Aici este nedumerirea mea.
cum adik nu sunt ale lui focus sat ...noi la firma deja am primit receptoare noi
salut, @whitedevil , te rugam , pune poze , spate , fata , lateral etc :) multumim frumos .
sant in primul post sus,ptr restul autopsiei sa mai lasam omu un pic
primul dezavantaj nu are mufa rs232
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
dupa imaginea pusa in 1 post ar reiesi ca este modelul - Kaon K-260 - fabricat in 2006 , deci avand in vedere ca santem in 2009 poate sa fie ca model nou doar pt. abonatii nu ca fiind un receiver model nou 2008/2009 :
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pacat ca nu am gasit si alte poze in afara de cele cu frontul de pe cele 2 site-uri
nu e doloc k260
Inseamna ca e impenetrabil?
o intrebare ...spuneti-mi si mie cum va arat ce este intr-un receptor ?nu stiu unde sa pun imaginile
ps :
pt postare foto
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dk sunteti atenti,au scos integratul care facea legatura cu mufa rsa si inca 4 rezistente mici.incercat de mine.nici o solutie de softat inca!!poate prin euroscart ceva.inca nu am incercat.dar am sa incerc si asta.
a reusit cineva sa-l faca fta?
ala vechi merge fta fara card asa: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:)
posibil si asta nou sa mearga la fel.