Re: Sharing prin Clicknet?
Cu siguranta ca vei fi ajutat!
Poti sa ceri la RTC sa iti schimbe gratuit modemul cu un Speedtouch 516 v6
Salut
Eu folosesc un router EDIMAX - AR-7084A si merge perfect.
Ceva amanunte gasesti aici:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Daca te poticnesti mai intrebi.
Spor la treaba :)
Multumesc pt raspunsuri, ma mai documentez si daca mai apare ceva va mai deranjez.
Quote:
Salut
Eu folosesc un router EDIMAX - AR-7084A si merge perfect.
Ceva amanunte gasesti aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Daca te poticnesti mai intrebi.
Spor la treaba :)
Idem si eu Edimax 7084 GA e un router wireles super si ieftin pe deasupra
Pai chiar nu stiam ce sa cumpar, oscilam intre edimax si d-link.
Quote:
Pai chiar nu stiam ce sa cumpar, oscilam intre edimax si d-link.
Sper ca te-am indrumat bine.Inainte de a alege, am citit tot ce era pe forumuri
despre inlocuirea modemului de la romtel. cu un router compatibil.
Vei avea in continuare sprijinul nostru.
Bafta :)
Am primit routerul-edimax AR-7084, dar am o nelamurire deoarece nu se conecteaza la internet si cred ca stiu unde este pb, la instalare, la un moment dat imi cere encapsulation- i-am dat PPPoE LLC, VPI am dat 0, VCI am dat 35,cred ca pt Clicknet cu router una din aceste valori sint gresite (eu am luat valorile de la instalarea cu modem USB), daca ma poate ajuta cineva!
Multam!
Am rezolvat! valorile de mai sus sint bune, am uitat sa dezactivez firewal-ul din windows cind am instalat routerul si de aceea nu a mers.
Am o problema cu routerul edimax AR 7084A , si sa incep cu inceputul cand pica netul s au si mai rau cand se intrerupe curentul nu se mai conecteaza dreamul la router , celelante LAN 1, 2, 3 sunt ok si se conecteaza automat dar LAN 4 , NU VREA. Daca ii dau un reboot now la DM o ia, dar aloca alt IP la DM Si PC.
Ce trebuie sa configurez in router si unde pentru a mentine IP fix la router si unde trebuie configurat pentru ai aloca port 12000 .
Ok ,am debifat DHCP la dream , dar nu ma vede ca server doar ca client ( folosesc cccam 2.0.10.), oricum multumesc. Poate ma ajuta si pe mine cineva unde trebuie sa configurez portul 12000 in router.
Intri aici:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si te ocupi prima data de "Static IP Address", apoi faci
port forwarding la router.
Quote:
Ok ,am debifat DHCP la dream , dar nu ma vede ca server doar ca client ( folosesc cccam 2.0.10.), oricum multumesc. Poate ma ajuta si pe mine cineva unde trebuie sa configurez portul 12000 in router.
Daca vrei sa iti arat cum setezi modemul ,ma gasesti la adresa asta : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cum aflu ce ip am in dreambox
il conectez la internet si cum aflu ip.; am net de la clikc net ; ms anticipat
Pai IP dm-ului il poti pune tu care vrei numai sa se afle in ip range-ul routerului.
De ex. la mine pot pune IP intre 192.168.1.100 si 192.168.1.199.
In meniul routerului poti vedea acest interval de ip-uri , IP-urile diverselor device-uri din LAN in DHCP cat si cele configurate manual.
cred ca aceste detali ptr inceput sunt de ajutor [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
care binevoieste sa ma ajute sa pun si eu dreambox 500s pe picioare
id mes: ibaginean
multumesc anticipat
nu reusesc sa configurez modemul hg510 de la clicknet
daca are cineva mai detaliat configurari pt. dreambox?
portu in dyndns il vad timed out
ms anticipat