Salut, sa reiau , poate unii , nu au inteles : astazi pe la ora 12-13 , ma suna o cucoana de la FOCUSSAT BUCURESTI ( daca e nevoie pot cauta si nr de telefon , de pe care am fost sunat ) si ma intreaba daca sunt ab cutare , eu confirm , dansa ma intreaba daca nu sunt interesat de o oferta de la ei , eu spun ca ascult , sa vedem despre ce este vb , si incepe: deoarece sunteti abonat fidel , va facem o oferta care consta dintr un receptor gratis , abonament separat si in cadrul acestei oferte daca sunt doritor trebuie sa platesc instalarea 120 de lei , instalarea unui lnb twin ( presupun ca in cei 120 de lei intra si costul lnb ului ) . Dupa ce ii spun cucoanei ca , nu multumesc , sun la firma de la care am echipamentul in custodie ( receptorul + card ) si imi confirma cele spuse mai sus . Acum , eu nu stiu cata eroare este in informatiile primite telefonic de la doua persoane diferite , care au coincis ( informatiile ) . Daca e nevoie ( pentru unii ) desenez( schitez ) , informatiile primite telefonic . Noroc .
ps: nu vad care ar fi motivul pentru care trebuie tinuta ascunsa o oferta facuta cuiva ( sunt sigur , ca d na de la telefon , nu a specificat nimic in legatura cu vreo oferta secreta )
SA FITI IUBITI ( de catre femei )
ps2: pe forumul vecin , a postat cineva care confirma cele spuse de mine ( a primit si el telefon pentru ''oferta'')