azi s-a stabilit un nou nr maxim de useri on line pe sateliti.ro!!!
si,foarte important::fara sectiune de hispano si indieni.
:D:D:D.
Printable View
azi s-a stabilit un nou nr maxim de useri on line pe sateliti.ro!!!
si,foarte important::fara sectiune de hispano si indieni.
:D:D:D.
Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
din cauza mea.....daca nu intram eu nu erau atatia:D
hm...in poza nu pari atit de ...multa.
mai zi tu din astea... sa vezi ce te trezesti cu o poseta dupa ceafa :DQuote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:haha1:nuuuuuuQuote:
:clap:nu am poseta ..Quote:
Originally Posted by niros [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
aha....am priceput....
Quote:
ce?ce ai priceput?:D:p
ca toata lumea apreciaza cresterea numarului de useri on line pe sateliti ro.:D
si ca toata lumea se bucura:D:D
Quote:
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
tare asta:DQuote:
Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asa ma gandeam si eu:D
ce bine este cand este buna dispozitie pe forum:dance::dance:, ce schimba d'nule o femeie atmosfera:clap::clap::D
Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da......,..
mai intrati si pe la cafenea ca m am otravit de cata cafea am baut singura:D
Currently Active Users: 215 (86 members and 129 guests)
mai e de munca... una ar fii sa se schimbe grafica ca este trista rau
Quote:
Originally Posted by Bengosu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
stiu ca aveti foarte mult de munca dar pt o secunda se poate pe rand sa vb si cu mine:D:D:D:D
au fost 239, serverul s-a descurcat minunat:)
nu suntem forum de grafica, de vanzari, amenajari interioare, etc:)
....grafica e bengoasa...
Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
tu cu cine te certi acum?:(:D