Re: O stire de ultima ora!
multumim mult pt informatia.Eu nu am clona dar o sa ajuta pe ei care au 100%
deci trebuie sa apelam la jtag ca sa schimbam macul din boot...tu ai reusit sa iti readuci dreeamul la viata?
Quote:
deci trebuie sa apelam la jtag ca sa schimbam macul din boot...tu ai reusit sa iti readuci dreeamul la viata?
Il trimit luni prin curierat lui Zmeura caruia ii multumesc anticipat de pe acum,sper ca pana vineri sa il am inapoi,acum depinde de el.:)
Am o mica teama , imaginea Sattv 1.2 a aparut in aceeasi zi cu GP 4.4 , nu cumva sa fie vreo legatura intre ele , eu am bagat Sattv 1.2 si nu am avut nici o problema .
Daca dm o sa bage un timebomb in plugin , skin sau emulator ? Ne asteptam la orice .
E posibil sa aiba. Sunt curios daca cei care si-au rescris macul cu jtag vor intampina astfel de probleme.
Era postat pe undeva softul care va informeaza daca aveti timebomb,stiu ca merge pe Gemini si e probabil sa functioneze si la celelalte imagini.
Asta voiam sa zic si eu...trebe verificata fiecare imagine aparuta....
@Spaniolul!
Am zis ca nu mai scriu pe aici deoarece sunt destui ce-i ling mana regelui par de pe partea cealalta.Profit si defaptul ca nu mi-a anulat adminul contul.
Dar azi 1.06.2008 am sa fac o exceptie.
1.J-tag e unica solutie de aducere la viata si nimic altceva.
2.Schimba MAC, dar nu asa dupa ureche,calculeaza-l in hexa.Eu unul as incerca sa calculez in baza SN.
3.Pune 4.3.0 si daca BP e activ atunci e ok.
Poti pune fara risc si 4.4.0-100% garantat
Nu mai lansa nici tu "time bomb" ca-ti sare la gat regele...
@Zmeura
Fa-i un test de 2-3 zile cu restart reboot la 1 ora sa vezi cum se comporta cu 4.4.0
Atentie la scris cu J-tag-ul daca nu te lasa sa-l scrii cauta wall.exe si lasa-l deschis in background.
@maximus
E posibil orice,dar fii mai atent cand afirmi cate ceva, sa nu devina ilaritate!!!
Cam asta e...
Quote:
@Spaniolul!
Am zis ca nu mai scriu pe aici deoarece sunt destui ce-i ling mana regelui par de pe partea cealalta.Profit si defaptul ca nu mi-a anulat adminul contul.
Dar azi 1.06.2008 am sa fac o exceptie.
1.J-tag e unica solutie de aducere la viata si nimic altceva.
2.Schimba MAC, dar nu asa dupa ureche,calculeaza-l in hexa.Eu unul as incerca sa calculez in baza SN.
3.Pune 4.3.0 si daca BP e activ atunci e ok.
Poti pune fara risc si 4.4.0-100% garantat
Nu mai lansa nici tu "time bomb" ca-ti sare la gat regele...
@Zmeura
Fa-i un test de 2-3 zile cu restart reboot la 1 ora sa vezi cum se comporta cu 4.4.0
Atentie la scris cu J-tag-ul daca nu te lasa sa-l scrii cauta wall.exe si lasa-l deschis in background.
@maximus
E posibil orice,dar fii mai atent cand afirmi cate ceva, sa nu devina ilaritate!!!
Cam asta e...
Multumim de info!
referitor la celelalte aspecte; exista o vorba;
'cainii latra ursu merge'
asa ca relax,scrie in continuare tot ceea ce doresti si ignora restul,contul nu va fi anulat niciunui user atata timp cat se respecta regulamentul.
Quote:
Am o mica teama , imaginea Sattv 1.2 a aparut in aceeasi zi cu GP 4.4 , nu cumva sa fie vreo legatura intre ele , eu am bagat Sattv 1.2 si nu am avut nici o problema .
Daca dm o sa bage un timebomb in plugin , skin sau emulator ? Ne asteptam la orice .
Eu am Nemesis, ultima varianta .
Despre astia ce se aude , vor baga si ei bomba?
Multumesc
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa apare cu Gemini 4.3.1.Daca testati pe alte imagini si aveti acelasi mesaj "Potential risk clone bomb" si nu aveti MAC de original,e bine sa renuntati repede la acea imagine.
Quote:
Asta nu stiu cum se face,eventual scrie aici cam cum s-ar face asa ceva.Eu am un mac primit de la cineva si nu am avut probleme,merge de 2 luni.
Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa apare cu Gemini 4.3.1.Daca testati pe alte imagini si aveti acelasi mesaj "Potential risk clone bomb" si nu aveti MAC de original,e bine sa renuntati repede la acea imagine.
Asta nu stiu cum se face,eventual scrie aici cam cum s-ar face asa ceva.Eu am un mac primit de la cineva si nu am avut probleme,merge de 2 luni.
De unde luam softul de verificare?
1 Attachment(s)
Quote:
De unde luam softul de verificare?
de aici :band:
Dar daca ramanem noi la imagini mai vechi ce are? Mie imi merge fain cu 4.2.0
Multumesc @snow.
Am verificat. Am culoare verde . No time bomb .Deocamdata stau linistit.
Quote:
Da, dar daca din greseala faci un addons de pe server?
ei ...si daca vine bibilicu si butoneaza dreamul:D?
Quote:
Acesta este si scopul celor de la gemini :)