De vreo saptamana e noapte pe tivusat 183E .183D inca mai merge.Cum ati reusit sa fraceti update si daca se poate .Sa cumperi un cam ar fi ultima soluzie.
Printable View
De vreo saptamana e noapte pe tivusat 183E .183D inca mai merge.Cum ati reusit sa fraceti update si daca se poate .Sa cumperi un cam ar fi ultima soluzie.
Update in receptor oficial, sau scris emmmanual in oscam si se face lumina.Code:8xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx2
esti sigur in oscam merge? un cfg te rog ca la mine nu merge in oscam DM sau x64 ...
---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:38 ----------
eu am asa in dm si nu merge
[reader]
label = Tixxxx
protocol = internal
device = /dev/sci0
caid = 183E
rsakey = A....5
detect = cd
nagra_read = 2
mhz = 375
cardmhz = 6000
ident = 183E:000000,005411
group = 2
emmcache = 1,3,2,0
auprovid = 005411
cum se face manual update? please
Salut din interfata web trimiti emm daca nu ai cam. Nu pot posta ke* emm aici in privat daca vrei.
in prive te rog..Quote:
Originally Posted by fery21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La multi ani tuturor !
BRADUle, ai rezolvat problema ? Azi pe la ora 1.03 am ajuns acasa si am descoperit ca era lumina doar pe RAIuri. Exista rezolvare fara CAM sau receptor oficial ?
Multumesc pentru orice raspuns decent, aici sau in privat.
RAI 1,2,3, HD sint free...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da am rezolvat, e simplu ...Quote:
Originally Posted by mateda [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc pentru ajutor !
Chiar a fost simplu. Sper, doar, ca nu trebuie facuta prea des manevra, sau macar sa avem prieteni care sa ne ajute cind e nevoie.
Sa aveti un an bun si interesant, cu pace si sanatate, ca-s mai bune decit toate !
cred ca trebuie sa trimitezi mulzumiri la @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vedem luna viitoare cum o fi ?
buna ziua
mai merge la voi 183d,e ca la mine e noapte pe amindoua?nici cu cam nu mai face up.
Merge, merge. Dar e 183E.
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] am citit pe alt forum ca ar trebui sa o reactivezi on-line
sint activate amindoua dar nu mai merg
Anumite carduri au fost dezactivate, pentru a te constrange sa ceri noul card 1856 (N*agra Merlin) care e destul de dificil de pus in cs astept saptamana vittoare un card 1856 cu receptor original, am datele predefinite, dar nu stiu daca mai pot fii folosite dupa 21/12/2022.
Am și eu un 1856 dar nu am reușit sa-L pun in CS am înțeles ca de prin Septembrie nu mai merg , dacă reușești cu configurările ce le ai sa-mi trimiți și mie un pm te rog!
Quote:
Originally Posted by fery21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sal, pentru 1856 trebuie oscam cu CAK7 a functionat pana anul trecut intr-o vreme acuma am citit ca trebuie nuid and cwpk pentru ca sa functioneze sunt curios daca reusesti sa-l faci sa mearga .
Seara buna !
La mine s-a facut lumina cu un card Gold TivuSat , desi initial nu a vrut. Am incarcat emm luate de pe linuxsat-support si am lasat receptorul pe Canale5 destul de mult timp, dar s-a facut lumina.
Folosesc OSCam r11209, venit impachetat cu imaginea OpenPli prelucrata de Taapat (Slava Ukrainii !) pentru receptia programelor multi-stream de pe 5W - cele italiene, ca dupa ele umblam !
Ma gindeam sa caut un cam agreat de TivuSat ...
sal,mai sunt sanse de resuscitare pt 0183d?cu emm scris manual nu vrea.OSCam: 1.20_svn Build: r11439