In ciuda dezinformarii si pomenilor, a marsaviei si hotiei, romanii au invins !
E o victorie dar inca nu am castigat razboiul.
Printable View
In ciuda dezinformarii si pomenilor, a marsaviei si hotiei, romanii au invins !
E o victorie dar inca nu am castigat razboiul.
Intradevar razboiul continua dar prima victorie este cea mai importanta.
Dar un lucru este clar si ar trebui sa-i puna pe ginduri pe cei `600 din parlament ca ne-am trezit.Adevarul e ca 25 ani de somn ne-au cam ajuns:) .
f11
Bravo celor care gandesc de zece ori si vorbesc o singura data!!!
Iar sunt mandru ca sunt roman!
Si cand te gandesti cat au investit psdii in campanie...
Acu'-i acu' :sa vedem de unde recupereaza "paguba".
"Klaus, Klaus, Klaus ne-ai scăpat de Mickey Mouse!" şi
"Ole, ole ole, Victor Ponta nu mai e".
Noi astia "multi si prosti" ,am demonstrat ca se poate.
Un mesaj scris din suflet,ajunge la suflet.Cam asta e.
Data viitoare sa nu ne mai ignore.
Buna dimineata fratilor, si Multumesc din suflet tuturor ROMANILOR (Mai ales tinerilor,copii nostri dragi) ca au votat cum trebuie, si le-au dat peste bot tuturor hotilor din Romania....!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
maaai stati mai un pic.....la a3 e inca ponta presedinte....sant confuz
Latrina 3 si RTV sunt intr-un univers paralel.
Da corect raspuns, Dl-e @zildan a3 & rtv sunt lumea paralela a HOTILOR din Romania...!
deocamdata Romania nu a invins hotia ,s-a consumat doar episodul alegerea presedintelui. Sa vedem episodul DNA baga la puscarie parlamentarii corupti si baronii locali.
pai asta nu depinde de neamt...depinde de guvern,guvern ce e inca a psd ului
neamtu a facut un anunt clar azi...sa vedem daca psd avea de gand daca castiga sa faca ce tot zicea prin campanie
bugetu(fara a mari taxe)sa l vedem si noi cum e,ce a mai ramas,imunitatea parlamentara si amnezia,pardon amnestia
sa vedem de acum daca psd e al ro daca dorea sa uneasca si sa si onoreze promisiuniile
totu e la mana lor acum....asa ca psd isti dragi tineti aproape sa vedem gargara facuta impotriva lui base atat vreme,motiv ptr care RO nu mergea bine
---------- Post added at 15:03 ---------- Previous post was at 14:53 ----------
aa stai ca am uitat....votul prin corespondenta,electronic etc ......ca asa va disparea hotia voturilor
sa vedem....doreste o nu doreste al nostru guvern
@laleauaneagra uite eu sunt prost si nu inteleg!!! cum adica depinde de guvern?!? Guvernul baga la puscarie?!? In ce lume? Credeam ca justitia nu are treaba cu guvernul sau presedintia, dar na' .. poate nu stiu eu ce e democratia...
Nu baga la puscarie guvernul, da doar ordonante de urgenta prin care modifica legi organice, ex. ordonanta traseistilor.
Ponta a pierdut pentru ca minte cu tupeu si cu talent !
maaa mihaita...daca esti psd sau cu conceptii psd iste e clar ca nu intelegi ce vreau sa spun
pai hai sa ti explic ca la prostii....ca la psd isti
vine cam asa
pai cam cum ar putea DNA sa i bage pe ce i din guvern la puscarie?ma e simplu nu iti mai explic eu...ca la asta ma refeream daca tu te bagi in seama si incerci sa te legi de ceva voit sau fara sens...e ok,e tipic....vedem saptamana asta cum guvernul ROMANIEI poate baga la puscarie,de fapt guvernu aproba si justitia ii baga si asta intr o LUME normala
ca sa fiu rautacios si la asentimentu pontistilor si al tau mihai si petrica,va intreb,VOI SANTETI VII?ca la cum ganditi si la ce scrieti mi se pare a ZOMBIE
vezi noi astia din diaspora...dar hai sa o lasam balta:)
Asteptam ca iohannis sa distruga hotia din tara asta.
si eu astept ca guvernu RO atat cat mai are mandat sa aduca tara pe inalte culmi ale gloriei....fara majorari de taxe si cu cresteri economice care sa aibe efect la buzunaru ro nu doar pe hartie
Propun sa ignoram "samanta de scandal" sadita de anumiti colegi de forum si sa
continuam activitatile cotidiene.Degeaba incearca...Ratiunea a primat si primeaza,
drept dovada rezultatu' alegerilor.
Draga lalea neagra. Eu unul nu pot fi decat mandru ca esti un roman adevarat! Iti multumesc ca reprezinti cu cinste Romania in diaspora si te astept cu drag sa te reintorci pentru a reinvesti pe tapsane mioritice. Totodata te invidiez ca poti vedea lucrurile in alb si negru: prostii (adica psd-istii) si desteptii (adica ceilalti). Vezi tu, mie mi-e greu, ca nu sunt psd-ist, de cand ma stiu am votat cu liberalii. Nu si in ultima vreme, de cand PNL nu e altceva decat un nou PDL. Si apropo, l-am votat pe neamt, daca te intereseaza. Nu pentru ca m-a impresionat prin curajul sau, sau prin vorba sa, ci doar ca puterea sa nu fie intr-o parte. Tocmai de aceea NU o sa fiu de acord cu schimbarea guvernului. Ceea ce vad ca doresc unii pe aici.
Si nu guvernul Romaniei poate aproba, poate te refereai la parlament. Dar, stiu tu le cunosti mai bine, doar esti in lumea libera si democrata. Iar democratia iti curge prin vene, citez "sa-ti explic ca la prostii....ca la psd isti". Lasand la o parte greselile gramaticale inerente, nu pot sa cred ca ai vrut sa spui asta, doar ai invatat, stii, cunosti democratia, intelegi RESPECTUL fata de parerile celorlalti.
Inca ceva: eu unul nu am timp sa intru pe net sa scriu toate prostiile, eu nu inteleg cum au unii atata timp liber. Sincer va invidiez.
Ma opresc aici. Inainte de a continua, pentru postacii angajati la Felix Tataru sau nu, exista unii in Romania care mai si gandesc. Iar de la presedintele meu astept sa fie intr-adevar presedinte (atributiunile sale nu sunt acelea de a impune nimic parlamentului sau guvernului). Nu mai vreau un Basescu! Nici Iliescu!