vreau un receptor simplu cu ethernet care sa mearga in sharing si mam oprit asupra a 2 modele,skyboxs12hd si alma s2200 hd care mil recomandati?
Printable View
vreau un receptor simplu cu ethernet care sa mearga in sharing si mam oprit asupra a 2 modele,skyboxs12hd si alma s2200 hd care mil recomandati?
alma s2200 hd sau optibox spider hd
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sau [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mai sunt si alte modele de ex cele din seria amiko azi vreau sa comand si nu sunt hotărat
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poti sa incerci si asa ceva daca ai rabdare pana vine.
2 luni,trebuie sa ai mare rabdare
Eu am facut mai multe comenzi si niciodata nu a durat mai mult de 20-25 zile. Si pana acum nu am luat teapa cu nicio comanda.Quote:
Originally Posted by costy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
care este pretul final?
pretul este 58 de dolari, transport gratuit prin dhl si se plateste tva, ar fi cam 72 dolari, 245 lei.
Mie imi arata pagina inexistenta.
asa arata la toti
Quote:
Originally Posted by marcghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pagina inexistenta .....
pana la urma care mai bun dintre alma s2200hd alma s2300 hd combo alma s 2250 hd si optibox spider hd,care merge mai bine in ccam si nu se blocheaza,ca sa stiu care il cumpar
da, ieri mergea, azi nu mai vrea.Quote:
Originally Posted by vic5 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
toate sunt conserve
Cu o linie proasta se blocheaza si un receptor bun.
Ai vre-o linie pe care sa poti garanta ca este stabila ???
Eu as alege fara sa clipesc Optibox spider! In primul rand are doua tunere sat, deschide destule programe si fara linii cccam prin indermediul iks, arata mai bine decat receptoarele Alma si dupa parerea mea si softul e mai bine pus la punct decat la Alma.