ce diametru de antena imi trebuie ptr a receptiona canalele fta de pe eutelsat 7 vest,am o antena de 90 cm offset, am vreo sansa?locatie busteni ph
Printable View
ce diametru de antena imi trebuie ptr a receptiona canalele fta de pe eutelsat 7 vest,am o antena de 90 cm offset, am vreo sansa?locatie busteni ph
Din ce se vede aici... nicio sansa
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cand vrei sa vezi cum "bate" un spot te duci pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , apoi alegi satelitul
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si pe penultima coloana ai acoperirea si puterea pentru fiecare transponder
Beam
EIRP (dBW)
C/N lock
ok multumesc
Cu 90cm , slabe sanse sa iti intre doua , trei, transpondere, incearca cu 1.4m in zona ta. In Bucuresti cu 1.2 intra cam 120 canale, chiar si mai multe daca ai antena reglata bine, a mea nu mai e..
pentru 7west trebuie antena mare ,daca vrei doar asa citeva canale merge si cu 1,2m.
Ce receptionati voi de la @7west sunt canalele transmise pe tp-urile Nilesat 102 . Pentru receptia Eutelsat 7 sau Nilesat 201 este necesara antenna peste 2-2.5m .
Ok, in principiu cam așa e, 2m, dar concret a testat cineva cu antenă de peste 1.5m?
La mine cu 1.25m nu intră 201 ce să mai zic de W7...
Așteptăm rportări din țară cu antene mai mari...
Thanks!
@the the
te intereseaza ce se poate receptiona la 7west si pe ce dimensiune de antena? daca imi spui dimensiunea antenei disponibile ,testez si-ti spun.
Da, cred că am fost destul de clar mai sus, in principiu cam orice se prinde cu peste sau 1.5m.
De asemenea in mod special mă interesează: 11804 H DVB-S2 QPSK SR 27500 FEC 5/6, 11881 H și 11977 V 27500-5/6.
Thanks! ;)
Test de receptie facut in urma cu aproape 2 ani : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]!
Acum 2 ani lucrurile stateau altfel, nu mai e ce a fost...mai toate au trecut din iarna pe W7 spot, iar 201 nu mai merge ca și acoperie la noi ci doar 102.
Hai cu testele!
Si totusi pe 7W mai receptionam ceva cu oala de 120 in zona sud ?
A mai testat careva intre timp, acum pe vreme rece?
Eu iau decat 102 cu 1.17m offset.
Cand iti intra 102-ul :seara sau ziua?
Imi intra mai bine dimineata - dar pe marea parte a TP-urilor 102 non-stop. Buc.
Vad ca nu s-a mai scris nimic aici despre receptia pe 7w. Care mi ese situatia cu receptia in sud sud-estul tarii?? In Bucuresti se mai poate prinde ceva si daca da, cu ce dimensiune de antena? Ma intereseaza in mod deosebit ce este pe Nilesat 201. Multumesc