Etno tv 16E probleme receptie
Si la mine sant probleme in zona Pitesti cu frecventa 12575-v -4355 cand are semnal bun , cand il pierde si am observat problema asta in special cand ploua sau bate vantul un pic se deregleaza ceva la ei si asa face decand au inceput transmisia pe 16 E. Probabil au niste meseriasi de 2 lei care se ocupa de intretinerea semnalului care i-si bat joc de tot ce insemna sa fii competent. Programele moldovenesti se vad fara nicio problema pe antena mica de focus si ar bine sa ia lectii domnii de la sky de la cei moldoveni care se ocupa de ridicarea semnalului s-au insusi Prigoana ca plateste acolo niste incompetenti. Spun asta pentru ca , dupa cum am zis problema semnalului nu este la antena mea deoarece azi merge fara probleme si maine cu aceeas antena , nu m-ai merge deloc. Lucru romanesc facut in bataie de joc si ca de altfel asa cum ne-au obisnuit cam toti ce au in ingrijire anumite servicii. Si cum sigur o sa existe cineva care o sa spuna sa m-a mut pe helas sau sa pun antena de 1,5m , nu vreu pentru ca tote programele de pe acest satelit merg cu antena de 0,9 foarte bine , numai acest skay e bataie de joc. Asa ca toti care au problema cu receptia pe Etno 16E si ce m-ai e pe frcventa asta , sa nu va m-ai dereglati antenele , fiindca munciti degeba .