Ce se mai vede cu chei am un echostar 770
Printable View
Ce se mai vede cu chei am un echostar 770
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La tnt merge cu soft mai vechi?de unde iau chei actualizate
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe echostar 770 merg softurile de strong 6155, trebuie sa fi atent la tuner daca sint compatibile.
Despre ce merge si ce nu merge pe ele poti vedea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
cu ce program merge sa deschid fisierele alea ca am incercat cu daemoon tools da nu merge
Sunt fişierele key (.bin) ce trebuiesc upload-ate in receptor; pe acelaşi site recomandat de @kosar găseşti şi utilitarul care să-ţi permită aceasta. Tot pe frocus găseşti şi tutorialele aferente: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dar situri de unde aiau chei actualizate stie cineva?in afara de sat-universe.comQuote:
Originally Posted by ASiX88796 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ala e suficient,altfel cauta pe google dar nu cred ca ai ce sa gasesti diferit.Si asa e incalcat deja regulamentul forumului privind postarea de chei.
ok imi cer scuze
Nu e problema,nu sunt postate.Si asa a ramas link catre google ca sa le poti lua,dar nu sunt prea multe chei in ziua de azi,doar ce e acolo,multe expirate.
omul si-a pierdut cheile de la bicicleta,la asta se referea ,ce a mers o data de mult ,a fost...o data :comp: :)
Postul tău e offtopic... pe jumătate; normal trebuia şters, dar poate primeşti un dislike premiu. Pană acum ceva timp (nu chiar atăt de mult) se puteau urmări cu key programe interesante din pachetul TNT de pe 19 est.
nu le am cu key-le etc de aia vin cu intrebarea urmatoare :)
in ce receptor se pot introduce key-le? sau mai bine pe ce receptoare se poate pune softcam ? ( nu dati cu paru ca nu ma pricep :dance: )
...cu cititul le ai ?Quote:
Originally Posted by atrix [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca nu are legatura cu subiectul mai bine stai in banca ta .Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tocmai ca are legatura, altfel nu te intrebam. Vezi ca mai sus s-au dat ceva avertismente in legatura cu subiectul despre care intrebi. Pun pe seama ca "nu prea le ai cu chei-le etc." dar poate inveti.
Mai merge TNT cu placa Skystar, Progdvb si vplug?
Dar Austriasat cu aceiasi conf merge - Hustler/Dorcel?
Va rog daca se poate raspunsuri verificate.
vezi ca eu nu am cerut/postat key de nici o culoare ok ?Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am intrebat in general pe ce receptor se poate pune key .... key de care vreau eu ok ? ca tu intelegi ce vrei e partea a 2 -a
bafta
In general pe majoritatea receptoarelor.Quote:
Originally Posted by atrix [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Hai sa te ajut! Cu cititul am inteles cum sta treaba dar tu nici cu intrebatul nu prea te descurci si atunci intreb eu pentru tine ca sa inteleaga si altii ce vrei defapt.Quote:
Am un receptor xxx, stie cineva daca pot sa-l folosesc cu inelarade13?