Dupa aparitia GP 4.3.0
Cei care au DM 500S, daca vor sa voteze aici! Poate ne spuneti si de unde le-ati luat.
Sper sa ne dam seama cat de serioase sunt magazinele romanesti de profil!
Printable View
Dupa aparitia GP 4.3.0
Cei care au DM 500S, daca vor sa voteze aici! Poate ne spuneti si de unde le-ati luat.
Sper sa ne dam seama cat de serioase sunt magazinele romanesti de profil!
Trimis din germania la o saptamana dupa ce am luat optiboxul!:comp:
luat direct din China....stiam ca e clona:D
vezi ca mai sunt care au cate doua
salut, luat de la PROSAT CLUJ ,acum un an si jumatate , aproximativ. noroc .
ps.: original , bineinteles .
receptoru meu este original ... mi-a tremurat un pic picioarele cand am instalat imaginea ... apoi m-am linistit .. original curat ! luat de la gogi , un user serios de pe alt forum :)
e cazul meu:)Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am 2 ...1 e 100% clona iar altul vedem maine....
Soleron. Clar ca e clona, doar scrie pe el soleron, nu scrie DM500S.:D
Luat de la Elstar ca original ( mi-am dat seama ca e clona inainte sa apara imaginea 4.30) , parerea mea ca la Elstar toate DM 500 date drept originale au fost clone , probabil si seria 7xxx sint tot clone
De ce credeti ca le-au scazut pretul la Elstar (595 RON)?
Depuneti plangere la protectia consumatorului, politie si garda financiara! Trimiteti email si la Dream-Multimedia!
Votati in poll doar cei ce aveti receptor pe care scrie Dreambox 500s
original, cumparat de la Peruvision
cam naspa sa dai banii pe "original" si sa-ti dai seama ca e clona; asa-mi zicea cineva: "mai bine iti iei clona ca macar stii sigur ca-i clona".:DQuote:
Originally Posted by raks67 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
al meu si cele care le vand eu sunt 100% clone.
Soleron original :dance:Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
desi masinaria este recunoscuta ca fiind originara DM500 ( de catre Geminii Team ::lol: ) nu cred ca este clona , este Soleron ( culmea , a costat cit un Soleron )
Soleron,care dupa parerea mea nu este clona.Atata timp cat nu se numeste DM500,nici nu poate fi vorba de clona.Haha!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa dus cineva la cei de la elstar sa le faca reclamatie?
sa-i reclam ca au in interiorul soleronului un DM ??:D :lol: :agresiv:
Pewntru ca ti-au luat banii pe un produs pretizand ca este original si de fapt era clona,cu alte cuvinte ai platit de 2 ori!Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mooo , mi-au vindut in acte un Soleron , la pret de soleron .Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Au pretins ca este o clona , dar programatorii de la gemmini au dovedit ca este original :dance: