Inca un mare regizor si actor a trecut la stele
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dumnezeul sa il ierte si sa il odihneasca![Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Inca un mare regizor si actor a trecut la stele
Dumnezeul sa il ierte si sa il odihneasca![Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneaca in pace .
Un om mare ...Dumnezeu sa il ierte ... Vad ca pamantenii nu iarta nimic chiar la cateva ore ...rusine Covaci...
era un preot prost la tv care se oftica ca sergiu nicolaescu a ales sa fie incinerat, si nu mai pot ei sa isi ia dreptu la slujba. spunea ca se face un pacat ca i se respecta dorinta. sa le fie rusine
am inteles ca familia a cerut discretie din partea media cea ce mi se pare un lucru nobil si care immpune respect
condoliante familiei...
Pacat ca cei de la RTV (transformat intr-un al doilea OTV) fac o mizerie din moartea lui.Dupa circul cu DD si Oltchim,campania in care acelasi DD era prezent zilnic atat el cat si multe alte "maimute" aduse intentionat pentru scandal,plus Gigi Becali,Vadim,etc.Acum fac o mizerie din moartea regizorului.
Mai grav e ca fac audienta,exact ca OTV pe vremuri.
macar gigi becali a vb frumnos de raposat da altii au venit si au denigrat, vorba aia despre morti numa de bine.
condurateanu apare la toate inmormantarile facute la tv de la paunescu madalina manole si altii, asta chiar ii cunoaste pe toti., cred ca mananca mult ra_at!
PS: gigi becali ia taiat-o lu condurateanu, ia zis sa taca sa vb cei care stiu
Condurateanu ala e tot de a lui DD?
Astia trebuie omorati cu telecomada,am trecut peste RTV ca e pus in lista cu programele de stiri,dar cred ca zboara langa OTV unde ii e locul.De la zi la zi mi se par tot mai penibili,ieri si azi il faceau pe Nicolaescu agent FBI, securist, ii cautau copii din flori,ce avere are si ce face nevasta-sa cu inmormatarea,averea,naiba mai stie ce.Ma mira totusi prezenta unor actori,nu inteleg de ce se baga in aceeasi troaca cu maimute de gen Conduratean sau Jiji.
Corect ar fi sa stea cineva si sa isi aduca aminte de regizarea Revolutiei.
Si mai corect ar fi sa fim informati si de ce Sergiu a avut bani sa faca filme, iar ceilalti regizori nu aveau.
Mai corect ar fi sa lasati omul mort in pace.
Si mai corect !
mi s-a facut greata de comportamentul oamenilor ce au asistat la evenimente. si cred ca s-ar impune niste amenzi de la CNA pt televiziunile de stiri
Un articol interesant, se pare ca presa va incepe un razboi mediatic impotriva Bisericii.
Am vazut cu totii scenele in care multimea o huiduia pe vaduva lui Sergiu Nicolaescu pentru ca, asa cum le spusese lor Biserica Ortodoxa Romana, nu e crestineste sa incinerezi pe cineva, ci trebuie musai sa-l ingropi.
Ce e atat de necrestin in toata treaba asta? Protestantii si catolicii admit incinerarea de peste 100 de ani. Nu sunt si ei tot crestini? Sau ortodocsii - ca si mine - sunt cei mai crestini dintre crestini? Sau sunt mai putin crestini, mai putin credinciosi, mai putin orice aceia care vor sa fie incinerati?
"Din marturiile scripturistice, patristice, istorice si arheologice reiese ca Biserica a practicat de la inceput pana astazi inhumarea (inmormantarea). Ea corespunde invataturii Bisericii despre trup si datoriile fata de el, trup care trebuie sa fie redat pamantului din care a fost luat", a explicat BOR cum sta treaba. Mai mult, Arhiepiscopia Bucurestilor i-a cerut familiei lui Nicolaescu sa-l inmormanteze "pentru a pastra numele acestuia intact in memoria poporului roman".
Acum, ca familia nu l-a ingropat, deducem ca numele lui Sergiu Nicolaescu nu e intact in memoria poporului roman, daca e sa dam crezare inaltelor fete bisericesti. Si, daca faptul ca nu si-a facut datoria crestineasca fata de trup nu-l mai poate atinge pe Sergiu Nicolaescu, o atinge din plin pe vaduva lui. Dupa ce ca si-a pierdut sotul, ea trebuie sa mai suporte si ura unei mase de ignoranti care isi permit sa se bage in treburile ei si sa-si bata joc de tristetea ei pentru ca au auzit ei de la Biserica Ortodoxa Romana ce obicei murdar e incinerarea.
Masa asta de ignoranti despre care vorbim isi striga disperata adulatia pentru Sergiu Nicolaescu, dar nu vrea sa-i respecte dorinta de a fi incinerat. Sau poate ca, de la sine putere, crede ca vaduva lui Nicolaescu, numai de-a naibii, n-a vrut sa-l incinereze. Asa ca au si amenintat-o cu moartea pe femeie, au injurat-o si au tratat-o rau, probabil un pic mai rau decat s-ar fi purtat daca l-ar fi vazut pe Diavol insusi. Cu ce sunt ei mai indreptatiti in privinta a ce trebuie facut cu trupul lui Nicolaescu decat vaduva lui?
Dar articolul asta nu e despre Sergiu Nicolaescu. Nici despre faptul ca filmele lui au servit, intr-adevar, regimul comunist. Ne e usor sa fim moralisti acum, cand traim in libertate si avem acces la informatii, dar nu putem sti ce am fi facut noi intr-un asemenea regim inchis si in care sansele de promovare in meseria asta depindeau de o anumita atitudine. Articolul e despre BOR. Cea mai putin reformata institutie din statul asta, care pe de o parte se bazeaza pe practici arhaice, pe de alta traieste (si traieste al naibii de bine) in capitalism.
Biserica Ortodoxa Romana traverseaza o criza morala fara precedent, chiar in timp ce criza financiara ii ocoleste pe clericii sai, mai toti bine acomodati cu cele lumesti, cu viloaie de zici ca sunt politicieni, crescute, ca si in cazul carmuitorilor pamantesti, din salariile de bugetari.
Desigur, BOR e inca puternica, inca depozitara unor traditii care ne definesc ca si popor. Dar e in acelasi timp ramasa in urma fata de cea mai importanta (nu si numeroasa) parte a societatii, cu atitudini din cele mai retrograde.
BOR nu are probleme cu coruptia inspaimantatoare din randurile sale, cu faptul ca isi pierde cu pasi mari respectul in ochii populatiei si asa mai departe, dar are probleme cu homosexualii, cu "Versetele Satanice" ale lui Salman Rushdie si cu ce fac rudele cu trupurile celor morti.
Sa vedem cine va cistiga, desi nimeni nu a cistigat deocamdata impotriva presei.
Parerea mea este ca acei clienti obisnuiti sa manince si sa bea la parastase au reactionat animaleste.
Am observat de multa vreme ca anumiti oameni si-au facut obicei din a urmari orice moarte.
Acum ma astept la articole gen "ce face credinta din oameni"...
Deci dupa cum spuneam:
Corect.
Sau dupa cum spuneam si eu :
Ma simt obligat sa fiu de acord cu tine. :D