Articol unic: de azi forma de salut pe chat este "buna dimineata" indiferent de ora. Cei care nu se conformeaza vor primi un cerc. Pe forum exista un singur dealer autorizat. Nu folositi cercuri contrafacute!
Printable View
Articol unic: de azi forma de salut pe chat este "buna dimineata" indiferent de ora. Cei care nu se conformeaza vor primi un cerc. Pe forum exista un singur dealer autorizat. Nu folositi cercuri contrafacute!
"buna dimineata" La care regula v-a fii incadrata ? Cercul se da pe spaga ?
radem si glumim , dar incercati sa nu mai rascoliti trecutul
unii dintre userii de pe forum care au exagerat in ultimul timp au primit o pauza de mai multe zile de cat se asteptau pentru ca au ignorat reglumentul
Posaibil ca o sa mut posturile la sectiunea "Nu te supara frate" pentru ca acolo sunt mai potrivite
Cine a primit ban????
Am vazut acum ca userul gabriel a primit ban. Nemeritat asa spune.
In semn de protest intru in greva foamei; nu mai mananc inghetata pana nu va fi eliberat.
Freegabi !!!!
Buna dimineata? :D
Daca e vorba de bani vreau si eo....
Costica aici se da doar ban la singular , ca sa faci bani trebuie sa incalci de mai multe ori regulamentul ca sa primesti de mai multe ori ban :D
Da' cine tine sacu cu bani aici pe rsp? Ca sa stiu pe cine NU trebuie sa supar.
spaniolu :lol:
E musai "neata" in romana sa fie?
Fac apel la pace si ințelegere intre popoare !
Prevăd ca topicul o sa degenereze ...
Nu propun nimic :)
Prevad ca nu degenereaza.:)
Aici nimic nu degenereaza totul se aplica in conformitate cu regulamentul !
Buna dimineata!
Nu va degenera fii sigur, eu unul nu pot sa injur in PM, sunt prea educat.
Daca aveam de spus ceva spuneam pe fata si asta o stie toata lumea.
Eu respect regulamentul.
Parol.
da, doar ca aici nu poti injura pa forum, cum ai facut o acum vreo 2,3 ani pa alt forum, pentru ca de aici zbori imediat
ti am vorbit exact cum mi ai vorbit tu mie , doar ca eu in privat. iar tu nu.
te ai luat de mama
m ai facut labag...
rahat..
ai fi spus tu multe pa fata, da stii f bine ca nu i loc aici. si o faci pa victima !
Domnule Mihai("zmeura"...)
Nu mai trebuie de demonstrat nimic!
Si Burebista i-a invins pe Persi. Nu am vazut irakieni sa revindece razbunarea precum face pe aici un anumit membru(copy/paste).
Cred ca unora din staff le face placere ca unii membri( adica eu) sunt injurati si in PM.
Poate ca si eu am "amicitii" cu unii membri de aici, din staff , dar nu ma ascund la adapostul lor pentru a profera injurii.
Oricum, educatia ma impiedica sa proferez injurii la adresa lui si mai mult decat atat, varsta.
Eu l-am pus la ignore.Cred ca e destul de putin dar macar nu-l mai vad.
Eu doar sterg.:)
Daca ati terminat sa ne intoarcem la Steaua ... aaa ... oile noastre.
Mereu cu Steaua!
Pentru mine a fost si va fi mereu "Number one".
Jiji fecali oricum e cioban.
Steaua e numai una.
Buna dimineata domnilor :
Eu de cate ori intram pe Forum ,Dadeam binete pe chat apoi imi vedeam de ale mele ....dar aceasta formula de a da binete .BUNA DIMINEATA acum la ora 18.30 mi se pare ceva bizar .din aceasta cauza incepand de astazi nu o sa mai postez pe chat pentru a nu supara pe nimeni ...imi cer scuze daca am ofensat pe cineva ,,,,,
o seara buna domnilor ......
Era unul singur deranjat,a plecat saracu' si a ramas doar gluma.Trebuie sa o gusti,buna dimineata da lumea in continuare,dar unii mai glumim tocmai la misto.:)