In seara asta avem meci intre Rapid si Dinamo . Dar cum nu prea sunt suporteri ai acestor echipe pe forum imi revine ingrata sarcina sa dau un pronostic; cred ca Rapid va ciupi, iar Dinamovistii vor latra la luna. Asta e pronosticul meu.
Printable View
In seara asta avem meci intre Rapid si Dinamo . Dar cum nu prea sunt suporteri ai acestor echipe pe forum imi revine ingrata sarcina sa dau un pronostic; cred ca Rapid va ciupi, iar Dinamovistii vor latra la luna. Asta e pronosticul meu.
vezi ca nu e fair play modu in care te raportezi la cele 2 echipe si mai ales la rapid .
eu simpatizez cu rapid si cred ca vor castiga
Nu te supara pe el ca este baiat bun ... este vorba de pixelul albastru .
Apropo , daca va caștiga echipa lor deseară, suporterii dinamoviști au anunțat că, pentru a sărbători victoria, se vor aduna cu toții la unul dintre ei acasă :)
Scuze. Vor castiga zburatoarele.Quote:
Originally Posted by franta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Posibil sa castige cei care dau mai multe goluri...
Nu cred ... cei ce vor lua mai putine vor castiga :)
Da' fani ai maidanezilor nu avem pe aici? Ca pe topicul Stelei apareau ca ciupercile.
pai le e rusine sa apara
Bate Rapid,dinamovistii doar se antreneze pentru champions league.
PS: E fara pixel,nu mai furati copyright-ul.
Felicitari DINAMO !!! si-au dorit sa castige si au avut parte de o galerie frumoasa , a fost seara lor ca ne convine sau nu .
Cu autobaza in poarta.:)
sa le fie de bine, macar si-au ''salvat sezonu''
Parca mai conteaza ... statistica nu marcheaza acest lucru .
HAI STEAUA !!!!
Tot e bine ca au pierdut aripatele! Nu conteaza cu cine joaca, important e sa piarda!
Bravo Dinamo ...
am vazut repriza a doua
din pacate Rapid nu a putut sa faca mai mult in seara asta
Dinamo a pasat in viteza si a reusit astfel sa fie superiori , desi si rapidul putea sa le baga vreo 2 goluri pentru ca apararea lui Dinamo este destul de precara
Tehnicianul Răzvan Lucescu a declarat, miercuri seară, după infrangerea din finala Cupei Romaniei, scor 0-1 cu Dinamo, că din acest moment nu mai este antrenorul echipei Rapid şi că a făcut tot ce se putea in sezonul 2011/2012.
"Din acest moment nu voi mai fi antrenorul Rapidului. Nu este problema mea ce se va intampla de acum inainte, este problema celor din conducere să facă o strategie. Ca antrenor cred că pot fi trist după această finală, dar am făcut tot ce se putea in acest sezon. Domnul Copos ştia din timp", a spus Lucescu.
Il muce e asteptat la nationala Romaniei. Ca e antrenor de maaare valoare!