BtkCAM ..NOU EMU .... SPER SA IL TRIMEATA PE OSCAM LA CULCARE CA NE OMRIT SEVERELE ..BINE CA AM RECUPERAT TOT SEVERUL MERGE IMPECABIL PE NEWSC+CCCAM, MULTI SPUNE CA SA DUS OARE ? MERGE BINE MS AFARA CU OSCAM
Printable View
BtkCAM ..NOU EMU .... SPER SA IL TRIMEATA PE OSCAM LA CULCARE CA NE OMRIT SEVERELE ..BINE CA AM RECUPERAT TOT SEVERUL MERGE IMPECABIL PE NEWSC+CCCAM, MULTI SPUNE CA SA DUS OARE ? MERGE BINE MS AFARA CU OSCAM
1. care e scopu postului tau.
2. incearca sa scrii fara dezacorduri si cu caractere mici
3. oscamu este un emu bun si o sa mai aiba viata lunga de aici incolo
Asteptam sa vedem cat de bun va fi acest BtkCAM.
Dupa mine cel mai bun cam de acuma 10 ani pana acuma este gbox-ul. Pacat ca nu sa mai lucrat la el.
Oscam este si el bun dar prea complicat zic eu, cu foarte multe setari si multe buguri.
Nu oscam omoara serverele, ci proasta lui setare combinata cu inmultirea serverelor pay in care se afla oscam desigur. Dar poate aflam si ce aduce nou acest btkcam - va trimite la culcare doar oscam ? sau acest emu minune are nevoie de liniile C si N (scoase din orice emu rival) ca sa poata scoate linia in format specific, B ? Citeste cardul local ? Este util unui pasionat - sau tot payserverele vor avea de castigat ? Nisate detalii suplimentare (fara tasta Caps Look apasata) legate de ce aduce in plus noul btkcam in lumea sharingului ar fi binevenite pentru cei ce-l experimenteaza prima data, nu din alt motiv insa este posibil sa fie perceput gresit de multi "incepatori".
Cautand putin pe net qm gasit cate ceva, mai intai un site cu emuri pentru diferite imagini
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
What is BtkServer ?
A high Performance (Direct Control Word) DCW PROXY server with CCcam & Newcamd Reshare capability.
The most distinctive feature of Btkserver is; to share DCWs without ECM queries. DCWs can be obtained by using Dcwtool and BtkTrap.so applications which are part of BtkSoftware Suit. In addition to that, Btkserver can re-share your local Newcamd and CCcam lines to 100s of users with a simple configuration with extensive filter features that helps you to protect your card and improve performance with proxy functionality.
Current builds support 20 N: lines, 20 C: lines & 20 B: lines. Btkserver requires "dcwserver.cfg" configuration file and (optional) "biss.cfg" in same folder where you installed Btkserver binary.
There are 4 types of Btkserver binaries which are compiled from the same source.
Btksrv_x86 : Linux X86 platform binary. Developed and tested on Debian 6.X
Btksrv_ppc : Dm500 like platform binary. For Enigma 1 images. (Gemini, PLI, Nemesis, etc..)
Btksrv_mips : Dm800 like platform binary. For Enigma 2 images. (Gemini2, GP3 .etc..)
Btksrv_x86.exe : For Windows platform executable. Contained in a zip file with required libraries.
You can use this tutorial for Btkserver configuration For Enigma1, Enigma2 and Linux Platforms.
################################
What is BtkCAM ?
A CAM client for PPC based Enigma1 (DM500S,DM70x0 etc..) and MIPS based Enigma2 (DM800,Vu+,Dgstation, TripleDragon, relook etc..) Receivers.
Btkcam is a cardsharing client application for btkserver and there is no internal emulation/decryption capability (except Biss) without network connection. But it can descramble BISS, VIA, SECA, IRDETO1/2, CW, Conax, Nagra1/2/3, Betacrypt and NDS crypt systems when connects to a Btkserver. Btkcam uses Btkprocokol (B when interacts with btkserver.
Current Btkcam clients support 10 B: lines and require "btkcam.cfg" configuration file and (optional) "biss.cfg" files in "/var/keys/" folder of your receiver. Binary btkcam file should be located in "/var/bin" of your receiver. Remember that "/var" and "/usr" folders locate the same place for Enigma2.
There are 2 types of Btkcam binaries which are compiled from the same source.
Btkcam_ppc : Dm500 like platform binary. For Enigma 1 images. (Gemini, PLI, Nemesis, etc..)
Btkcam_mips : Dm800 like platform binary. For Enigma 2 images. (Gemini2, GP3 .etc..)
You can use this tutorial for BtkCAM configuration For Enigma1 and Enigma2 Platforms.
##########################################
Cam seamana cu v,plug server cu suport si pt platforma linux-daca din liniaN faci card1 teoretic poti da mai departe C sau B.
Deci folositill cat mai multi, in asa fel sustineti servarele paypal acest emu "nou" nu face alceva decat s-a ajute servarele paypal.
Fery21, explica de ce zici ca acest nu emu ajuta serverele paypal?
Primul interes a-l unui server paypal...Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si asa nu este si la cccam, oscam si altele emulatoare care se folosesc ?????
Asta e mult mai aproape de un pay.
Clientul depinde de server si nu are posibilitati de conectare cu alte emu.
Si e doar client
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Prin faptul ca nu exista schimb reciproc, deja intram pe fagasul serverelor pay
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Este bine inteles doar ca, acest emu mai nou face ce face 3C-Csp mai exact 3C Cache cam asta vor eu de oare ce sau inmultit servarele free si asta le cam creeaza probleme...
Deci intrebarile mele din postul anterior, sunt intemeiate si au gasit un raspuns fie el si partial :)
Asta inseamna ca aproape tot ce apare nou pare a fi in favoarea pasionatilor de .... full europa.
Din pacate acesta nu ma este un "hobby" se numeste altcuva probabil...
noul emu btkcam (sa fie oare cu subinteles portiunea "kca"?? ) in carne si oase,versiunea cea mai noua (include si ciuf):
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Estraordinar!Si eu m-am suparat rau pe oscam si acum m-am apucat sa scriu niste pic-uri ramase de vremea d2mac.Alea mergea dom'le.
Poate ca ai dreptate, oscam nu este un panaceu universal si are multe chestii care nu il face sa ruleze ca uns. Nu sunt fan inrait oscam, insa hai sa dam Cezarului ce este al lui..oscam le are pe toate incluse, 3C, newcamd, etc. Se lucreaza la el si se face tot posibilul sa rezolve problemele ridicate de functionarea corecta a cat mai multe carduri pe receptoarele noastre. Oscam este zilnic actualizat - poate ca lucrul la el se face in "turma" (iertata-mi fie catalogarea) si nu in echipa pentru ca nu se stie daca se poate munci altfel si de aici apar poate si problemele. Oricine recunoaste ca mai trebuie depusa multa munca pana va deveni ceva, asta daca asa cum spui va deveni vreodata. Cred ca toti sunt de acord cu ideea ca bun la toate nu exista si nici viata vesnica nu are nimic din ce a aparut, insa oscam nu este un emu mort de la nastere.
Si daca tot vine vorba de cei din afara si vorbele de duh la adresa marelui 3C ... cine a spus ca 3C scuipa ceva pe undeva ? Romanii ? Nu forumurile din afara au lansat zvonul ca 3C si-a vandut sufletul ? Multi spun ca au fost interese..etc, este posibil si nu comentez culisele unor team-uri, dar in afara se evita 3C si este la fel de blamat.
Raferitor la Btkcam (dezvoltat de turcaleti parca), ce ofera acesta in plus de il face asa de cautat afara ? am intrebat in primul post si raspunsul concret l-ai pus in asteptare. Ce aduce nou pentru un posesor de card ce vrea sa fie convertit la noua aparitie ? Nu cumva este laudat de pasionatii ce scot pe piata libera linii full europa ? Daca Btkcam este peste oscam de ce folosesti newcs+3C ? Unui simplu pasionat nu-i trebuie x servere Debian cu oscam, CSP, btkcam, multics si ce or mai apare doar de dragul pasiunii. Asta este parerea mea, a unui simplu user ce isi pierde timpul liber in limitele normalului cu receptia satelit. Un user care nu este expert in emulatoarele minune si nici in setarile acestora, insa sunt dornic de cunoastere si deschis la ce apare nou si "bun" in adevaratul sens al cuvantului, iar daca btkcam se dovedeste mai spectaculos si mai limitat la trucuri fata de ceea ce este aparut pana acum, cu siguranta voi trece si eu la utilizarea lui, altfel nu imi vor fi de folos "noutatile" aduse de el.
P.S. pana acum am observat ca exista interes pt btkcam din partea celor fara carduri ce vor sa deschida tot, chiar s-a dat acces de test la un asemenea server ce merge cum este si normal pe baza de linii ... B.
muicaaaaaaaaa,da tu cine esti? un alt expert?
man lasa dracu experti si foloseste emu asa cum e el si da culmea e ca de nu sti sa l setezi bine....e cam pierdere de timp
cat despre faptu ca se vb pe afara,cum zici tu,e cam apa de ploaie....sant experti asa ca si noi si ne cam da m cu parerea...de multe ori cam prost,ce l mai bine e sa ti dai o parere dupa ce folosesti un emu,o imagine etc...dar ma rog nu e cazu tau ca ai folosit deja oscam
cam ai tu idee cam cati useri de se plimba pe ici pe colo au acces la aceste interese?
noi ne dam cu parerea,mai auzim un zvon,mai dezvoltam una alta....in rest interesele sant ptr altii....asa ca lasa experti
daca ceva e bun ptr mine si imi satisface nevoile,nu cele sexuale.....atunci e ok
poate ca experti au alte interese si oscamu nu le satisface nevoile.......desi ma cam indoiesc:)
@nicudm
Cam ciudat sa prezinti un kkemu fara sa spui cum citeste un card si cum nativ nu din setari poti da doar un hop orice trick ai face (atunci era ceva de capu lui),dar folosesti newcs+3c si arunci cu noroi in oscam.Chiar foarte ciudat.