Foarte interesant, dar cred ca este o editare video destul de buna.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Foarte interesant, dar cred ca este o editare video destul de buna.
UFO pe naiba, tocmai ma intorceam de la piata si nu puteam ateriza...ocupase altu parcarea:)
Mogulule ... asa sunteti voi astia cu banul pe voi , va duceti la piata cu tirul :)
ce extraterestri :D voi nu vedeti ca au becuri semnalizatoare? e clar sa sunt aparate de zbor ale armatei si faceau baietii teste
nu cred ca pe alte planete aparatele lor de zbor corespund conventilor de zbor cu semnalizare ale aparatelor de pe pamant
Care becuri ? sunt neoane ... si nu este un test al armatei ci un transport al PDL cu trotinete pentru alegerile locale .
daca mai gasiti un ufo de asta si nu va trebuie il vreau eu...chiar si un extraterestru mai mic...
Aia e o p.u.l.a roz cu luminite...
Bine MO :)
Pe avion sau ce o fi, se vede ca apartine armatei mericane. Uitativati mai bine ce e desenat pe nava.
Mie mi se pare interesant, ca trenul din care se filmeaza, se opreste exact in locul unde se opreste si obiectul zburator, (dar asta e un lucru normal, doar n-o sa opreasca OZN-ul in afara statiei !) pentru ca sa poata fi filmat obiectul, frumos cum coboara printre hale, sau ce o fi pe acolo...
E un trucaj destul de reusit.
Eu zic ca mai bine sa va uitati cine conduce nava ... doar Base stie sa manuiasca asa de bine carma , shukara nava mester carmaciul :)Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
UFO, armata americana, Base, de cate ori sa ma repet?Quote:
tocmai ma intorceam de la piata ....
aha, si cu ce vroiai sa plec sa cumpar o legatura de patrunjel pe zapada asta?Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
stii cat am investit in leduri si tu le faci... neoane?Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
rusinica :)
la țanc, tocmai am postat pe okazii, ne intelegem noi mai am 3 modele:)Quote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pedeleilor ce sunteti voi pe persoana fizica ... postati la deruta sa distrageti atentia de la capitanul navei
adica insunuezi cum ca, EL ar vrea s-o ia pe EA si pe sus* ?
Originally Posted by qwess [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da shi vrei hai sa fashi cu tăti ? ... tu fashi specula bai copchile ?
oare pe astia cu nava asta smechera ii intereseaza gsp tv?
sau digi 24 HD care vor astia de la rcs sa il lanseze cum a fost si programul ala 10 tv care a disparut dupa alegeri