Atentie! Vom face curatenie de februarie!
Forumul a intrat intr-o perioada de reformare! Mai multe sectiuni care incalcau dreptul de autor au fost eliminate! Va invit sa recititi regulile!
Am hotarat sa facem curatenie si intre useri. Asa ca vom pune regula ca cine se inscrie pe forum sa aiba cel putin un post in maxim 24 de ore de la inscrierea ca membru!
Userii actuali care nu au niciun post si nu au mai vizitat forumul de mai mult de 3 luni vor fi stersi! Userii care au posturi dar nu au mai trecut pe aici de peste 3 luni vor primi un email de atentionare si daca in 2 saptamani nu se logheaza vor fi banati!
Toate aceste masuri sunt luate pentru functionarea fara probleme viitoare a forumului!
Re: Atentie! Vom face curatenie de februarie!
Am facut un update la regulile forumului si va rog sa vi le insusiti!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Incepe sa devina un rdi si aici.
Nici chiar asa! Vrem mai multa seriozitate...
Quote:
moo?
vezi pe aici pe cineva care sterge posturi dupa bunul plac?? si mai grav,le editeaza in numele userului????
Discutiile despre key nu ar putea sa mai ramana ? macar sa stim si noi cand sa cautam ceva nou
Quote:
Intrebari legate de domeniul satelitar se pot pune la sectiunea Forum General, alte genuri de intrebari la Offtopic.
Scuze,am creat un nou topic si am mutat aici intrebarile;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
RDI????nuuuuu,incercam sa ne protejam de smecheri care sant in tranzit pe aici:)
Eu as spune altfel:
A sosit momentul sa ne incadram si noi pe linia forumurilor serioase. S-au permis multe, nu s-a obiectat niciodata nimic, dar vrem intradevar ca acest forum sa fie bine pus la punct. Iar asta nu se poate realiza in conditiile de fata.
Va rog sa cititi si asta: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sper ca ne intelegeti of-ul si il tratati ca atare.
Multumim!
Eu sunt de acord... inclusiv cu o restructurare a forumului (pe categorii foarte bine definite)
Quote:
Eu sunt de acord... inclusiv cu o restructurare a forumului (pe categorii foarte bine definite)
nu sant permise insulte intre membri acestui forum,va rog folositi pm
va multumesc
@laleauaneagra13
Quote:
nu cumva , ceva , ca mega forumul ... ????:D
Se poate detalia care vor fi temele acestui forum?
Ma gandesc la ideile de inceput ale acestui forum si totodata citind noile reguli nu prea-mi dau seama ce va deveni.
De exemplu una dintre ele " ...- Oricine nu posteaza cel putin odata la 3 luni va primi ban.", o regula care va duce la un Offtopic foarte aglomerat.
Va fi un forum de intrebari si raspunsuri? de genul cum inclin Lnb-ul sau cum strang suruburile spre stanga sau spre dreapta ..? etc.
Mai cititi odata numele forumului si amintitiva de ce s-a numit asa.
Sper ca macar sa ramana viabila sectiunea de upload desi nu prea cred.
Eu unul sunt foarte dezamagit. :(
hai sa lamurim un pic treburile:
- s-a cerut acest lucru de a scrie ceva din cand in cand, ca sa vedem si noi cati sunt activi si cati au userele moarte de mult timp. ori la salut, ori la cafenea, puteti face acest lucru fara probleme
- se trece printr-o perioada mai complicata si trebuie sa ne luam niste masuri de siguranta pana se linistesc apele. nu uitati ca forumul asta are si un chat
ps: incercati sa fiti cu noi si-n perioade mai dificile.
Quote:
nu cumva , ceva , ca mega forumul ... ????:D
Nu... si nici ca forum-ul rdigi:)
De ex. la Forum General sa nu apara si thread-uri gen: ''cum postam poze'', avertismente si banari, ''pentru probleme de logare, etc... pentru aceste thread-uri se poate creea o sectiune speciala, gen ''Site & Forum Feedback''
Quote:
Nu... si nici ca forum-ul rdigi:)
De ex. la Forum General sa nu apara si thread-uri gen: ''cum postam poze'', avertismente si banari, ''pentru probleme de logare, etc... pentru aceste thread-uri se poate creea o sectiune speciala, gen ''Site & Forum Feedback''
ASA-MI PLACE!-.....ca mai speriat bro!
Quote:
RDI????nuuuuu,incercam sa ne protejam de smecheri care sant in tranzit pe aici:)
E o aluzie? Asa mi se pare, si daca da, mi se pare arogant si prezumtios. Un administrator deja mi-a explicat ca vrea seriozitate, eu ma refeream la regulile pe care nu le regasesc puse in aplicare pe alte forumuri unde sunt membru. Si atat. Daca am o parere cer sa-mi fie respectata. Daca nu cer prea mult.
Quote:
Originally Posted by Einstein
Atentie! Vom face curatenie de februarie!
Nu stiu daca masura pe care o luati e o reactie la topicul cu "...linistea";ceea ce nu cred,dar hotarirea pe care o luati pare sa confirme parerea exprimata acolo,adica o "trezire" din amorteala iernii,adica din hibernare,cum sugera cineva de pe topicul meu.Acum,trebuie marturisesc ca sint surprins de turnura luata-radicala recunosc-,care ar avea menirea de a implica pe fiecare membru inscris in treburile forumului,in sectiunile unde ar avea ceva de spus.Nici nu stiu ce sa cred,daca masurile punitive sint mai "stimulatoare" decit cele propuse de mine in topicul cu pricina?Dupa parerea mea,daca e vorba doar de a fi stersi de pe lista membrilor forumului doar ca nu posteaza nici un mesaj,indiferent de natura lui,atunci nu cred ca decizia luata ar avea efect asupra inactivilor deoarece nu implica nimica pentru ca sint citeva sectiuni ce pot fi accesate doar prin simpla vizualizare,fara sa ai drepturi de interventi,si chiar daca sint restrictionate multe altele,atita vreme cit cei activi nu sint multi sau nu publica informatii utile sau interesante despre ce ne intereseaza pe toti,nu numai ca nu-i vom atrage pe cei "inlaturati" dar forumul nu va creste in prestigiu,care de fapt este si visul oricarui creator de site sau forum!Dar daca privim sub alt aspect masura luata de Einstein & com,si daca acest forum este asociat in primul rind cu chat-ul sateliti unde cei care au sharing sint obligati sa fie prezenti acolo ca sa nu li se stearga liniile,atunci,daca e adevarat ce spun acum,multi vor trebui sa fie activi pe forum ca sa aiba liniile active cu toate ca avertismentul de pe mirc nu stiu daca are efect de vreme ce sharingul este distribuit pe mai multe servere.
Din experienta altor forumuri,din tara sau straine,am tras concluzia ca cele care ofera stimulente de un fel sau altul,ca cele sugerate in topicul meu,sint si cele mai active si se bucura de vizitatori multi,pe cind cele create din ambitia sau pasiunea unui singur om fara ceva atractiv ramin in viata cita vreme cit are bani sa sustina hostul,dar vreme scadentelor vine pentru fiecare.De aceea cei care gestioneaza un astfel de forum sint constienti ca numai prin cointeresare se poate atrage noi useri.O spun din proprie experienta,probabil si altii au gindit la fel.
Cele de mai sus nu trebuie sa le luati decit ca sugestie la masurile pe care sinteti pusi sa le luati din februarie.Din experienta mea,orice nu-l stimuleaza pe user,
nu-l va implica in nici un fel,iar daca totusi inpui reguli stricte,atunci trebuie sa propui alternative atractive pentru atragerea lui!
@danix71; Fiecare forum are regulile lui. Daca esti interesat de ceea ce se afla pe acel forum te supui regulilor si totul e OK!
Noile reguli sunt destinate disciplinarii userilor RSP Forum!
@costel1; "cointeresarea" o da informatia oferita de forumul respectiv. Pentru doritorii de premii sunt cazinourile virtuale sau site-uri similare acestora!
Va faceti ca nu stiti de ce s-au schimbat aceste reguli,asa ca ma fac si eu ca nu m-am prins si incerc sa va deschid ochii.
O persoana care detinea mai multe site-uri de profil are probleme legate de "drepturile de autor" si pur si simplu a fost cautat de baietii cu ochii albastrii.In urma celor intamplate sa creat un precedent periculos,iar cel care detine acest site a hotarat sa incerce sa evite unele probleme care pot apare acum sau pe viitor.Daca nu stiti in ultimi ani si alte siteuri din Europa au fost inchise tot din aceste motive si multe forumuri (gazduite sau detinute de persoane din EU) nu mai publica chei de mult.Dupa cum vedeti se discuta fara probleme despre sisteme de receptie,receptoare,softuri pentru receptoare,noutati in domeniu,etc.Daca vreti sa stiti ceva intrebati daca e "lumina" si ce nu gasiti aici incercati sa gasiti pe uploaduri.Nu trebuie sa stati non stop pe chat,acolo e doar un loc unde puteti sa discuta ce vreti ........ ,daca ma intelegeti.Mai aveti la dispozitie si PM-ul sau messengerul,realizati aceste legaturi intre voi si informatiile de care aveti nevoie vor circula neingradite.
Bafta.