Nu am nimic de a face cu @ciutura!
Pur si simplu cautam prin forumuri si nu stiu cum de am dat de topicul ala facut de @ciutura. Nu am nimic de a face cu acel @ciutura. Numele meu este casapu cristian, nici @jackuzzy nici @ciutura. Asta mi-a venit in minte acum 2 ani cand m-am inregistrat pe acest forum! Ce caut eu aici? Simplu, vreau sa apartin unei comunitati, sa invat de la altii si sa ii invat pe altii ce stiu eu! Atat pana acum. Multumesc.
Datorez de asemeni scuze!
Inainte de toate doresc sa imi cer scuze pentru ca am inceput cu stangul!
Nu mai conteaza ce a scris acel @ciutura era ceva legat de li*ii de sh*re, pentru ca la ora actuala asta ma intereseaza pe mine.
Antena am montat-o astazi pe 0.8-1W. Acum problema este ca m-am uitat in openbox si are locul gol unde trebuia sa fie CI-ul. Ati scris ca numai cartelele de la focus au prepay. Am vazut pe kingofsat ca astia de la focus au criptate canalele cu conax. Ce CI imi recomandati pentru a citi cardurile de la focus? Asi prefera sa fie unul universal.
Referitor la cititorul de card
Am studiat dispozitivul de cum l-am primit si am vazut ca receptorul are o usita in partea din dreapta, sus, am deshis-o si slotul pentru cititorul de carduri era gol, deci nici un dispozitiv. Apoi m-am uitat putin mai sus, exact deasupra acelui loc gol si am vazut ca are o "gaura" daca pot sa-i spun asa exact pe dimensiunea unui card. A mai conectat cineva carduri la OPENBOX S10? Spuneti-mi va rog daca merge si fara a cumpara ci-ul. Multumesc pentru sfaturi. In data de 11 ma duc sa cumpar o antena, am vazut care sunt preturile pe aici(beer-sheva, Israel) si sincer nu e mare diferenta in comparatie cu cele din Romania. M-am documentat pe site-ul dishpointer.com si din cate am inteles de acolo, cu o antena de 75 cm diametru se poate capta 0.8W. Stiti pe cineva de aici care locuieste in Israel? Ce diametru imi recomandati pentru 0.8W?