cu ss2, altdvb si vPlug 2.0.6. nu merge subtitrarea pe digi film 1,2 si hbo. ro si nu am nici sonor pe digi film 1 si hbo. ro
imi spune cineva ce sa mai instalez ca sa le fac sa mearga?
am uitat sa spun: sunt pufan:)
Printable View
cu ss2, altdvb si vPlug 2.0.6. nu merge subtitrarea pe digi film 1,2 si hbo. ro si nu am nici sonor pe digi film 1 si hbo. ro
imi spune cineva ce sa mai instalez ca sa le fac sa mearga?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
adica sa-mi pun TSReader?
si daca da, care e ultima versiune?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] insa fiind pufan cred ca ai sa te descurci foarte greu si ptr cei cu experienta e un player destul de sofisticat,incearca cu progdvb sau cu mytheatre 3.38:)
mersi mult, il descarc dar la mine dureaza putin ca am dial-up (ala vechi dela tara)
nu stiu cum o sa ma descurc
oricum progdvb-ul la mine nu merge(imi da eroarea aia prog dont find)
deci o sa-mi ramana mytheatre 3.38 daca o sa-l gasesc ultimul aparut
"rabdare cu mine" I AM PUFI
my theatre
CEL CU MULTILINGUAL ZICE CA NU MAI EXISTA LA EI, INSA L-AM GASIT PE [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
DAR ASTA INSEAMNA CA TREBUIE SA RENUNT LA ALTDVB ACUM CAND TOCMAI M-AM INVATAT CU EL? SI SA MA INVAT SI CU MY THEATRE?
era si aici numa esti tu nerabdator si nu cauti,te inveti cu toate sa lucrezi:)
Cu sonorul ...se rezolva usor..:)Quote:
Originally Posted by ser [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
trebuie doar sa intrii in proprietatile respectivului canal si sa modifici..de exemplu la digifilm1: AC3 pid 2005 sa-l faci AC3 pid 0 si o ia si sunetul....
cu subtitrarea.....momentan mai e de asteptat.. probabil in noua versiune de ALTDVB care sta sa vina se v-a rezolva si problema asta.
Pana atunci ...alte playereDVB..:(
MERSI MULT, SPER SA INVAT! ACUM LE COBOR!Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
DAR HAI SA VA SPUN O MINUNE:
CUM N-AM REUSIT SA MONTEZ OALA DE 0.9,
SS2-UL MEU MERGE CU OALA DE 0.6 SI AFARA E INNORAT SI-I DA CU LAPOVITA!
SUPER, NU?
mersi yky, chiar am rezolvat-o cu sonorul:cheers:
pt laleauaneagra13: nu reusesc sa instalez my theatre de unde mi-ai spus tu (are termin hello si daca o schimb tot nu pot s-o instalez)
l-am instalat pe cel coborat de pe skystarcom , i-am pus lista cu sateliti ca era goala si vplug si ghici nu merge decat epgul imi spune doar ce ar trebui sa vad
cine poate sa ma ajute pe mess [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mess....ai?Quote:
Originally Posted by ser [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mama da chior mai sunt......:lol:
Nu am sonor pe gigi film 1 de vreo cateva zile , mai confirma cineva sau e doar la mine.
a......si inca ceva. Sunt mai multe pay per view la gigi ca eu am doar 2. Pe echolite 791.. :oops: Cred ca nu am postat unde trebuie.
Gata am rezolvat-o . Multumiri...:tv:
salut
al si eu un mvision s4 usb si am gasit programele pt el dar nu am subtitrare la digifilm, axn, hbo comedy , am imagine dar nu imi subtitreaza.Imi spune si mie cineva ce pot sa fac si cum. va multumesc
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ai raspuns deocamdata si ai grija la spamQuote:
Originally Posted by cosmin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]