Canalul Digi Film PPV si-a schimbat denumirea in Digi Premium.
Printable View
Canalul Digi Film PPV si-a schimbat denumirea in Digi Premium.
da am vazut si eu aseara pe la ora 1
RCS & RDS relanseaza canalul de filme Digi Film
Digi Film, cel mai accesibil canal de film: 3 lei lunar.
Incepand cu 1 februarie 2011, RCS & RDS ofera abonatilor sai, in plus fata de pachetele de televiziune contractate, canalul de filme Digi Film intr-un nou format: Premium Pay TV.
Programul Digi Film va fi disponibil in intreaga retea digitala de televiziune a RCS & RDS, Digi TV prin cablu digital si Digi TV prin satelit si va fi cel mai accesibil program de filme de tip Pay TV. Abonatii Digi TV vor avea acces la o galerie impresionanta de staruri si la filme de prima clasa, pentru numai 3 lei lunar.
Postul TV de filme va putea fi receptionat si in format high-definition, la acelasi pret, de catre clientii abonati la serviciile de televiziune digitala prin cablu ai companiei. Cei care nu dispun inca de serviciile HD, vor putea recetiona Digi Film HD utilizand un echipament de tip set-top-box (decodor). Ei pot inlocui actualul decodor digital cu cel de tip HD pentru o diferenta a chiriei lunare de numai 4 lei. Vor avea acces gratuit la inca 8 canale in format HD (Digi Sport HD, Pro TV HD, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild HD, Utv HD, Pro TV HD, Sport Ro HD, Acasa TV HD).
Abonatii Digi TV Satelit, care aveau la dispozitie Digi Film Pay-per-View, dispun acum de inca un canal de filme Digi.
Pana la urma cum e , se face un pachet din cele doua canale care se va numi Premium Pay TV si va costa 3 lei? Sau va costa 3 lei doar Digi Premium?
Uite cum e :
Digi Film in luna februarie e liber pt tot poporul , din martie il poti vedea contra sumei de 3 pe luna, atasabil oricarui tip de abo.Cei care au platit HBO , vad DigiFilm fara alta taxa suplimentara ................
canalele de pe inelsat se pot recepţiona cu aparate dongle-dublu receptor sau două aparate legate antre iele cu rs232 o parabolă W3 7E şi o parabolă intel 0,8 W şi surpriză se vede aproape tot
:clap:
serios????mooooo tu clona cui esti?:)sau ce ai de vanzare??
serios şi foarte serios din 4aprilie funcţionează
să ştii că nu vand nimic doar informez dacă vă interesează
o zii bună:arrow1:
mai exact ce functioneaza???ca eu sincer nu inteleg nimic din post,fi oleaca mai explicit
esti pe postu digi premium,deci???
Digi TV poate fi deschis cu două receptoare vezi semnătura mea merge eu le văd sau cu un receptor dublu vezi-Samsat 560 sau Digiclass totul funcţionează prin sat sharing adică (receptorul dongle are antena pe eutelsat W3 ,7 grade est şi este cuplat la celălalt rec. cu cablu nul modem ,referitor la ce am eu adica Atlas cu dongle şi Illusion care e pe 1002)
ai putea sa fi amabil si sa ne dai mai multe detalii?! ca sincer nu prea inteleg "conexiunile" si cred ca sunt in asentimentul colegilor nostri care citesc ceea ce ai scris tu mai sus...
deci o antena pe w3 o alta pe digi,doua receptoare conectate la antene care la randul lor sant conectate prin null modem,VEZI DIGI?????primeste ecm de la vreun satelit secret???
fa ma sa inteleg utilitatea antenei si recului de pe w3,de ce e legat null cu cel de pe digi si cine face deschiderea
---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:14 ----------
buuun,cred ca am inteles sper eu,e o alta metoda de share,ceva in genul download ului offline,doar ca se face via satelit
acum m am prins
exact primeşte key din w3şi le comunică prin com
anlocuieşte xx
Com care? Stii ce e ala W3?
Cu parere de rau, anunta-i pe cei care te platesc sau intentioneaza sa te platesca pentru spam ca nu ai nimerit-o. Ban permanent.
nu trebuia sai dan ban,are dreptate,asa ceva vroiam sa fac si eu impreuna cu niste prieteni cu multa vreme in urma dar nu pe schema asta ci prin linia de download offline dar ca romanii ne am inecat la mal de fapt ne a inecat un sarb(nu dau nume)
acei prieteni sant si ei pe aici si pot confirma,daca mai tin minte,a trecut multa vreme de atunci,pe w3 vin ecm care sant transmise catre al doilea receptor prin 232 care e pe thor
motivu era ca pe vremea aceia netu era de rahat si gbox nu aparuse de multa vreme
e share prin satelit nu clasic prin net cum avem noi
date si transponderu le stie numa initiatoru acestui topic si nu numai
@val te-ai c-am grabit....
com = port serial
w3 = eutelsat W3 7grade est.
O metoda de sharing via satelit in care ecm-ul este aruncat pe "w3" deci trebuie un receptor+antena+lnb si bineinteles sitemul clasic pe 1w cu un acelas receptor conectate prin serial de primul.
f11
Nu s-a grabit deloc.Despre receptorul asta s-a discutat inca de acum 2 ani.Problema e ca apare unul cu o clona si la primul post vorbeste despre sharing,stie deja denumirea a doi sateliti,etc.De fapt nu a dat nici buna ziua,direct reclama la receptor in doua posturi,inclusiv asta care nu inteleg ce legatura directa avea cu receptorul ala.
Inca ceva,e practic sharing pe bani si in plus nesigur.
cum ziceti voi,crede ti ca acest gen de share se face numa cu acele doua receptoare??nuu,atat timp cat downloadu mergea perfect mere si un rahat de share,pe bani????nu cred,s ar putea acest lucru doar daca s ar face prin internet legatura la un server prin satelit in rest exclus treaba cu bani
de ce nu la ti lasat sa vedeti ce si cum si pe urma dat ban,daca d am ban ca banuim atunci nu e ok
mi e mi a propus prin pm dar din pacate nu am mai apucat
clona nu cred ca e,cel putin asa reiese din ip
cum vreti voi
era bine daca aveam ocazia sa vedem niste poze,
e probabil sal vededem pe alte forumuri, in viitoru apropiat
intrebare
ecm urile alea circula automat pe portu serial sau este o smecherie, nu cred ca producatorii reciverului ar face un reciver pe care sal faca vulnerabil la diverse combinatii....
Faceti cum vreti.