Asi vrea sa cumpar un receptor full HD si vrea un sfat, va multumesc!
Printable View
Asi vrea sa cumpar un receptor full HD si vrea un sfat, va multumesc!
ce buget ai?
depinde pt ce vrei sal folosesti, daca ai de gand sal folosesti pt sharing si
in functie de buget poti sa alegi Dreambox 8000 , 800, 500HD sau un VU+duo
personal recomand vu+ o sai vizionari foarte bune la un pret acceptabil
ideal ar fi un dreambox8000 dar pretul e totusi piperat.
ca sa-ti faci o idee citeste aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si bine ai venit pe RSP.
Ia cu toata increderea AMIKO 8900 Alien ca e de viitor si e full HD.
Eu iti recomand un Dreambox 800se ;)
Este generatia noua fuge de rupe si isi face toti banii
Vezi preturile la amindoua si calitatile tehnice .
O sa ramii pe Alien .
Acest receptor lucreaza si ca server si client se poate instala cccam intreb ca am un optibox cu linii cccam si nu a-si vrea sa le pierd va multumesc
nu se poate instala cccam dar functioneaza la fel de bine cu oscam .
acum am finalizat si eu comanda pentru Alien :) in cateva zile il am la butonat
pai raspunsul e destul de simplu: extraterestru (a se citi "alien"). cel mai bine cotat (a se citi dotat) la cel mai mic pret. (ps: si ptr server si ptr client).
Dar de acest rec ce stiti lucreaza cccam si client si server
skyboxul e doar client
Daca nu esti masochist ia-ti un dream sau un vu+
sunt in dubii nu stiu ce sa aleg un optibox koala sau un amiko alien, vreau doar sa receptionez canalele hd nu ma intereseaza sharingul....si sa fie ceva de viitor..sa nu ne lase cu softurile dupa citeva luni...! momentan am un optibox cx pvr ready de care sunt foarte multumit conectat la un lcd philips full hd......si la o antena mobila ce prinde de la turksat la hispasat...! si binenteles receptionez doar posturile transmise sd:dance:
personal detin un amiko alen si sunt multumit de ce stie sa faca cu softul de fabrica . softul de fabrica foarte stabil si contine cam tot ce trebuie pentru un utilizator normal care vrea sa se uite la tv si nu sa testeze toata ziua , aparat destul de compact care nu se incalzeste , , zappingul este destul de bun ( se poate si mai bine ) , un minus din partea mea este gestionarea listei de canale , usor de setat cu softul de fabrica , acces la youtube - shoutcast - picasa din taste dedicate pe telecomanda , e2 in lucru ( destul de buna si varianta actuala ) , media-player destul de acceptabil ( cu minusuri la partea de font si diacritice ) , skin cam slabut in imaginea de fabrica .
dupa parerea mea un excelent pret-calitate
Dar un Ab ipbox 91hd ? Cum se comporta cccam si e2 pe el?
cccam nu merge pe procesoare sh4 in schimb oscam inlocuieste destul de bine cccam
nu vreau sa pierd liniile din cccam .
eu am ipbox910hd.pot spune ca e destul de bunicel cu oscam dar are un inconvenient: toate imaginile enigma2 nu sunt stabile .La 2-3 zile ori se blocheaza ori ecran verde.
cica ar fi vorba de un buffer video care nu stie nimeni sa-l rezolve(tideglo,duckbox),astea testate cu orice tip de emu.
Cele din flash, nonenigma se misca mai greu decat E2.
Daca nu ai multe linii poţi folosi şi oscam + ipbox dacă deja l-ai cumpărat, dacă nu orientează-te către altceva.Quote:
Originally Posted by maximuss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
VU+ solo. Merge cccam si ca client si ca server. Este peste toate rec pana la DM800 SE.