Sper ca ma veti intelege si nu ma veti blama pentru ceea ce voi scrie;
Deci,am inceput in urma cu cateva luni sa am o discutie telefonica cu NIROS[il stiti marea majoritate] la un moment-dat am spus cat de greu imi e sa pot obtine un contract,omul nu a spus ca nu se poate ma rugat sa astept cateva zile si imi va da un raspuns,intre timp mam logat pe RDI sub nikul CristiALBA si am inceput serialul BOOM impreuna cu NIROS urmarea a fost ca ni sau alaturat si alti colegi,problema acuta erau platile catre noi facute de BOOM pentru lunile AUGUST-SEPTEMBRIE-2007,plati care nu sau concretizat nici la aceasta ora pe lucrarile din acea perioada sunt sume mari de ordinul zecilor de milioane dar.. ma rog asta e lucrurile se vor clarifica pana la urma de vina este un manager BOOM care a facut o firma pentru verificarea acelor lucrari numai ca omul poate gandi si poate face lucruri bune cu banii altora cu banii lui nu e in stare nici macar sa administreze propia firma de aici toata incurcatura cu BOOM,ma mir ca il mai tin angajat pe acest kk,acum sa revenim la subiect,am obtinut contractul mult dorit si am promis ca voi posta pe rdi doar daca imi voi recapata nikul,lucru ce sa va concretiza curand;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sper sa ma intelegeti ca in viata trebuie sa poti face unele compromisuri pentru a reusi,eu ma voi loga din nou ca spaniolul pe rdi dar.. numai la 2 sectiuni; romana-dth unde se vor dezbate probleme tehnice ale dth-urilor,aici pe RSP am venit in momente grele pentru mine,pe acest forum am fost si sunt primit cu bratele deschise nu voi TRADA aceasta prietenie si nici increderea ce mia fost acordata de TEAM-ul RSP si de membrii acestuia va rog sa intelegeti ca e vorba doar de bisniss nimic altceva,sper sa nu ma judecati gresit chiar daca unii vor spune ca ling unde au scuipat altii,nimic adevarat,va veti convinge citind despre ceea ce voi scrie acolo,in rest va doresc tuturor sarbatori fericite!!
Spaniolul-CristiALBA:)