-
Mos Craciun
Cautam ceva de Mos Craciun pentru copil si am dat peste multe ganganii si robotei de iti pica fata.
Cred ca cea mai interesanta mi s-a parut asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si aici un clip [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .Nu vreau sa zic ca pretul e mare pentru buzunarele noastre,asa ca o sa zic ca e jucarie pentru fete.:D
Alte jucarii frumoase dar pentru copii mai mici (haha,iar mi-am gasit scuze) sunt astea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si un clip aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .Variantele "buget" sunt aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dar nu mai au mimica fetei.Totusi merg si astea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Baietii de pe la Antene mi-au dat o idee mult mai buna: elicopter cu telecomanda.L-am trecut pe lista ca fiind prima alegere [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] pare cel mai potrivit mai ales pentru pret si marime,se poate folosi lejer si in interior.Cred ca mi se potriveste,adica pentru copil bineinteles :clap: . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca mai stiti jucarii interesante pentru noi,adica sa le cumparam la copii nostrii am vrut sa zic,bagati aici.Asta inainte sa(-mi) comand elicopterul.Cadou de Craciun pentru copil,bineinteles.:cool2:
-
off ... si Mosul asta ... la fetitele mele le va aduce ( deja lam ascuns in pod:)) :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Val ia vezi cum faci sa vada si fica-ta jucaria lui Staric.
Se pare ca noi astia cu baieti avem un avantaj.Ceva set trenulet daca stie careva,parca ar fi bun pentru .... copil.
-
Elicopter
Daca vrei elicopter pentru baiatu , vezi si linkul acesta. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Magazinu est in comuna la noi.:)
-
:)... atentie la elecopter... e greu de manevrat....sau eu nu am reusit...apoi lam cautat prin tot satul...
-
Guzy cel de pe okazii e ceva mai mare,de 30cm si cu structura din aliaj nu din plastic.Normal e mai rezistent.In plus are si autonomia de zbor mai mare,beculete,etc.Elicopterele mai mari decat asta cred ca sunt greu de controlat inauntru,cele mai mici nu au stabilitate.
-
A venit!A venit!
E super!Telecomanda e urata cu spume,dar elicopterul e foarte frumos si zboara beton.
Anul trecut am vazut la cineva niste elicoptere mai mici,dar cu alea nu puteai nici sa decolezi asa erau de instabile.Asta e mult peste.Decoleaza lejer si fara probleme,poate merge o idee in fata dar aproape insesizabil.Normal ca mai dai cu el de diverse mai ales pana te prinzi cum sa il comanzi,dar dupa 5 minute deja ma descurcam binisor.
Te uimesc detaliile lui si cat de frumos e lucrat,banuiesc ca tipul nu da mai mult de 50 ron/buc din China daca le da cu 95.La banii astia e uimitor cum pot face asa ceva.Acum zicea pe okazii ca are si un model de 40cm la 180 ron,dar poate la anul.:D
Modelul din link nu il mai are,doar cel portocaliu pe care mi l-a trimis si mie.Are alimentator si mufa asa ca nu se mai incarca din bateriile telecomenzii si il poti incarca si dintr-un port usb.Poate intr-o zi o sa am timp sa ii fac poze mai detaliate,legat de motoare,etc.
Tot tipul asta mai are o masina pentru drifting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dar de dinastea sunt deja plictisit.Adica copilul e satul de ele.:clap:
-
Poze şi un filmuleţ ... neapărat
-
E mai greu de filmat,ai nevoie de ambele maini pe telecomanda.Oricum trebuie sa ma feresc de "subiect",poate pe luni-marti.
-
Păi nu fi egoist. Lasă şi copilul să se joace cu elicopterul ...
Desigur, filmezi tu
In ritmul ăsta, il termini de stricat pană vine Crăciunul. Ce-i mai dai copilului ?
-
hmmm ma roade si pe mine sa cumpar juniorului un helicopter din asta sa ma joc si eu un pic
-
vai ... faratilor ... nu am mai dansat atata din tinerete si au trecut ceva ani:dance::dance::dance:...recomand acest "dance pad" si la fetite, si la baietei, si la mamici,bunici,etc ... curg apele de pe mine ... si nu am trecut nici primul nivel "easy" ...:dance::dance::dance:
-
jucari frumoase sant aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Un test.
-
Zmeurici, am trimis filmuleţul tău [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Au spus băieţii că ai fost admis şi te aşteaptă la cursuri incepand cu data de 1.
Nu au precizat anul
-
Azi am mai comandat doua pentru un coleg (cel care spune "ho" in clip).Unul pentru nepotul lui si unul pentru el,ca are doar 50 de ani.:D
-
Bag samä ca te pregatesti de un kamikaze ceva :)
-
eu ma gandesc cat timp a durat antrenamentul...am pus mana pe o jucarie de asta dar nu am reusit sa o stapanesc.
-
Nice! Si eu vreau unul, dar pe carburant nu pe baterii :D Trebuie sa trimit mail la Mosu'...
Cat tine acumulatorul al el, cat timp il incarci la maxim si cat te tine daca "zbori" intruna?
-
Pentru ca jucaria ta nu avea giroscop.Asta cu giroscop decoleaza fara ca tu sa faci altceva decat sa accelerezi din telecomanda,practic cu un singur deget.Asa il ridici si daca e la minim 0,5m de pamant el trebuie sa stea fix,fara sa se roteasca sau sa faca alte fite.Aterizarea e prima la care trebuie sa faci antrenament si e logic,ai tendinta de a-l lasa prea brusc,se vede ca eu l-am trantit un pic la prima aterizare.Apoi la rotiri si la mers inainte inapoi ai nevoie de un minim de antrenament.Inca ma incurc cand elicopterul e cu fata catre mine,e greu sa realizezi ca stanga si dreapta sunt total invers in acel moment.M-am jucat in 3 zile cu el,ieri mai mult pentru ca in alte zile nu am avut timp decat cam alea 5 minute cat zbura.Practic zboara cam 5 minute apoi il pui la incarcat 20-30 de minute.
Cel mai fain e cand il ridici in aer si incepi sa il rotesti,mai ales seara.E o chestie usoar chiar si pentru un copil dupa un minim de antrenament (sa nu il tranteasca la aterizare,colegul meu l-a trantit fiind om mare,dar nu are nimic ca rezista).Daca il rotesti si lasi bruc de joysticul cu care tineai dreapta sau stanga el se stabilizeaza singur si se opreste cu botul intr-o anumita directie,ramanand fix in aer.
Am mai scris ca am vazut si eu porcariile alea de elicoptere cu o singura pala principala si la care trebuia sa controlezi viteza elicei din coada ca sa reusesti cu greu sa aterizezi si apoi si in zbor aveai mari probleme cu rotirea elicopterului.Asta nu e asa,in primul rand pentru ca el compenseaza tendinta de rotire din cele doua pale principale care se invart in sens invers,pala din coada nici nu merge de fapt decat in momentele in care vrei sa mergi inainte sau inapoi.Sunt si cu doua pale principale ca asta dar fara giroscop.
Cel de 30cm era fara giroscop si oricum nu il mai avea,asa ca mi-a trimis unul de 20cm cu giroscop.Nu are nimic ca piese de schimb inafara de 2 pale de rezerva plus una din coada iar jucaria e practic consumabila,eu unul nu am luat-o ca sa o pun in vitrina.Stiu ca va avea un sfarsit si voi avea de peticit la el pana cand va deveni inutilizabil,dar asta e farmecul.Deja a trebuit sa ii fac mici reparatii.:D
La 22 euro plus transportul .... daca tine o luna e suficient,apoi alt model.Sunt mai mari cu care poti face si looping afara in aer liber.;)
---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:09 ----------
Hai ca ma mai facut doua clip-uri.In primul am folosit doar acceleratia,cu un singur deget pe telecomanda,decolare si aterizare.
In al doilea decolare (cu un deget) apoi in aer am tinut stanga un timp cu celelalt joystick de pe telecomanda.Am lasat brusc,elicopterul se stabilizeaza singur apoi aterizare.
La astea nu trebuie sa stii decat cum sa il mentii in aer cu o viteza constanta si sa aterizezi lin,decolarea inseamna doar sa dai inspre inainte un buton de pe telecomanda si sa il mentii la o viteza constanta cand a atins inaltimea dorita.Se vede ca al meu are tendinta de a merge un pic inspre inainte,o sa vad cum fac sa il echilibrez.
Nu e usor sa zbori cu el,chiar deloc,dar decolare-aterizare si rotirea in aer sunt mai mult decat usoare.Spatiu sa ai,minim 3x4 liber (nu camera cu tot ce e in ea).
PS: Staric tu nu ai venit cu "dovezi".Vreau sa te vad in actiune ca nu te cred.:D