Stie cineva un feed cu transmisia concertullui ac/dc ?
Printable View
Stie cineva un feed cu transmisia concertullui ac/dc ?
Respecte!
Si eu sunt interesat de asta,m-am apucat sa scanez sateliti...poate...poate...cine stie?!:)
Daca gasesc o sa va zic.
Bafta!
Respect
Inca nu a gasit nimeni un feed cu transmisia concertului!!!?????
Pe feedul lui realitate dupa 4°W urmareau limuzinele reporteri 11322 H 3333
Respecte|!
Pana acum nu....
Mi-e frica sa nu inregistreze astia la fata locului,fara feed!
Bafta!
4 w - 11186h 3333
Respecte!
multumim @zappa!
Bafta!
Ceva mai multe amanunte ? DVB-S? FEC? Etc? Am scanat cu DVB-S si nu e nimic acolo sau am antena prea mica.
SR prea mic pt ipbox
incercati sa puneti cu 4 unitati mai putin deci la 11182 h 3333
m-am cautat ca tocmai ma uitam la un feed d epe 24,5W la Corida , se vede super
Nu sunt incantat deloc cum e transmis concertul, rezolutie slaba 544x576.Nu merita s-o inregistrez macar fiind mult sub asteptarile mele
DVB-S
SID:1
V.PID 4194
A.PID:4195
Concertul nu a fost transmis. Nu se face transmisie cu o singura camera.
...se pare ca a fost furat mai degraba, la o asemenea calitate deplorabila a sunetului si cu o camera fixa undeva din lateral....:agresiv:
... in concluzie transmisia asta a fost mult sub orice asteptare.....:oops:
chiar daca AC/DC ca si gen nu se afla pe lista mea de preferinte dar ca sonoritate sunt multe piese care-mi plac + ca baietii siu sa faca un shou total.Fapta e aCUM consumata daradici tot ce ramane de vazut e urmatorul concert unde va fi si un feed.Probabil altii vor transmite mai bine!:clap:Cat despre faptul ca a fost furat sau nu, asta nu ne afecteaza
...a fost doar o parere @doctore tinand cont de calitatea transmisiei, imagine sunet + faza cu camera din lateral, nu cred ca vrea cineva sa vada un concert transmis cum a fost acesta. Iar cu transmisia via satelit in aceste conditii....chiar nu mai e nimic de inteles. :sorry:
Ce va mirati atata... doar a fost pe gratis, fara bilete, fara castig direct... e normal sa nu se bage bani nici in transmisiuni de calitate... unde e interesul si profitul lor in cazul asta... sa li se merite?
am sapat si am aflat alte locatii unde va concerta ac/dc:
19 May 2010 Udine IT Stadio Friuli [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Presale Ended
22 May 2010 Wels AT Air Field (Flugplatz Wels) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Presale Ended
25 May 2010 Hannover DE Messe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Presale Ended
27 May 2010 Warsaw PL Bemowo Airport [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Presale Ended
30 May 2010 Oslo NO Valle Hovin Stadion [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Presale Ended
01 Jun 2010 Tampere FI Ratina Stadium [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Presale Ended
03 Jun 2010 Stockholm SE Olympic Stadium Sold Out Presale Ended
05 Jun 2010 Horsens DK CASA Arena Horsens Sold Out Presale Ended
08 Jun 2010 Bern CH Stade de Suisse Sold Out Presale Ended
11 Jun 2010 Donington GB Donington Park [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Presale Ended
13 Jun 2010 Stuttgart DE Cannstatter Wasen [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Presale Ended
15 Jun 2010 Nice FR Parc des Sports Charles Ehrmann [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Presale Ended
18 Jun 2010 Paris FR Stade De France Sold Out Presale Ended
20 Jun 2010 Dresden DE Ostrahege [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Presale Ended
22 Jun 2010 Berlin DE Olympic Stadium [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Presale Ended
26 Jun 2010 Seville ES Estadi Olímpico De La Cartuja [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Presale Ended
28 Jun 2010 Bilbao ES Estadio San Mames Sold Out Presale Ended
sa vedem la aistea feeduri , ca sigur ca vor fi chiar daca nu la toate!
Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
transmisia aia nu a fost oficiala
a fost unul sau altul de la realitatea care a filmat cocotat pe nu stiu ce cladire din apropiere ca si la Madona
se spunea mai sus ca daca transmiteau intradevar concertul undeva nu facea acest lucru doar cu o camera
Asa arata filmarea:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
maine concerteaza la Udine, italia...macaronarii baga feedurile de obicei pe 12,5w sau 7e .sa vedem!:cheers:
Urcati si voi undeva "testele" daca ati facut inregistrari.