Ce idee imi dati pt a salva videoclipuri de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Folosesc opera si i.expl.
Multumesc !
Printable View
Ce idee imi dati pt a salva videoclipuri de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Folosesc opera si i.expl.
Multumesc !
Daca foloseai Mozilla puteai sa utilizezi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], este un add-on care se instaleaza in bara de functii, si downloadeaza clipurile printr-un singur click. Eu i-l folosesc tot timpul sa dau jos clipuri de pe YouTube.
Pentru Explorer si Opera nu cunosc.:sorry:
in ce format sunt fisierele
Trebuie sa ai real player instalat si activezi web download.
Cand vei duce pointerul de mouse pe videoclip iti va apare optiune de download.
Bun, o sa instalez si mozila si real, asta din urma e gratis sau nu, eventual un link( daca aveti timp.....)
Multumesc pt ajutor!
google si gasesti,e free,varianta cu real e cea mai buna zic asta in caz ca nu vrei sa folosesti mozila,alegerea iti apartine:)
cum a spus SuperSonic link+ul asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 13:37 ---------- Previous post was at 13:22 ----------
aici este tutorialul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La ce fisiere te referi ? Cele downloadate sunt format .flv care pot fi vizionate cu VLC, dar pot fi si convertite in alt format cu un video convertor.Quote:
Originally Posted by kaflix [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu stiu cum este cu addon-ul din Firefox, eu folosesc VDownloader (salvare + conversie, inclusi AVI), program de sine statator care merge perfect pentru Youtube. Hiba s-ar putea sa fie din alta parte, chiar daca incerc sa introduc manual link-ul de pe rocktube apare mesaj de eroare: "This is note a valid video URL!"
Exact val, asta e hiba...........si au acolo niste clipuri de mori incet!
:drinks:
Cu Mozilla Firefox instalezi pluginul DownloadHelper si ConvertHelper 2.2.Fisierul este .flv si-l convertesti cum vrei tu.
-Se dld f usor cu softul de care s-a scris mai sus sau cu un alt add-on de mozilla NetVideoHunter si un alt convertor f bun este [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe care pot sa-l iei si de pe trackere unde are inclus si "keymaker-ul"!
Succes!
Ai cumva un cod de activare pt converter, pe net n-am gasit.
pentru youtube merge foarte rapid si asta
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
unde puneti link-ul de la youtube si descarcati totul
dar nu merge si la alte site-uri
Horatiule, pt youtube asta e perfect YouTube Downloader , dar pt rock era problema mea.Am rezolvat-o cu mozila.
Daca instalezi REAL Player, si la instalare bifezi sa poata descarca orice continut video, la aparitia oricarui continut video in browserele web, va aparea optiunea de download this video.
...e chiar simplu ! :band:
Vezi pt v4.0.1 aci:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by lucrad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-are inclus si dld pt videoclipuri de pe net+ desigur si convertire in ce si cum vrei tu.
Nu merge nimic de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], eu am 4.7.3 si asta e pt 4.0.1, o sa mai caut ........
---------- Post added at 10:06 ---------- Previous post was at 09:36 ----------
De nicaieri nu am putut lua gratis ,,download Helper 4.7.3 Crack & Serial ,, , daca aveti cumva...............va rog !
:drinks:
Hmmm....observ ca nu i-ai dat de cap pana acuma.....
deci cum am facut eu...:dance:!
Am intrat pe :.rocktube.us am ales o piesa....si am vazut-o....
Stiam ca play-ul curge de undeva dintr-un fisier tampon de pe hard.....cand am considerat ca s-a download-dat tot (pacat ca pe site nu e si o bara de incarcare ca sa stiu cand e gata) am lasat asa pagina deschisa si am dat o cautare pe partitia C:/ cu numele piesei in cazul meu era Slash - By The Sword (New Video 2010)
am folosit ca si cuvant keye :Slash - By The Sword
si surpriza....(defapt ma asteptam sa-l gasesc)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
I-l copiezi unde vrei si gata.
Ai sa-l gasesti in format .bin...dar VLC-ul il deschide. Eventual in transformi in altceva daca vrei sa-l vezi cu alt player.....
PS: eu folosesc Windows 7 si l-am vazut cu firefox....dar cred ca si alt browser tot acolo face acel fisier tampon. daca nu o cautare pe partitia C: sigur ti-l gaseste chiar daca ai alt sistem de operare de la "micsimoale".
Valabil pentru orice site video.......
BAFTA!
Pentru DownloadHelper nu ai nevoie de serial, doar la ConverterHelper trebuie si nici eu nu am gasit pe nicaieri. Downloadeaza clipurile respective in p.c. care sunt sub forma .flv si le convertesti in .avi cu orice alt soft free luat de net.