2 -1 pt Sevilla sper sa nu fie mai mult!!
Printable View
2 -1 pt Sevilla sper sa nu fie mai mult!!
mi-ai luat vb din gura cu toate ca as vrea acelasi scor dar ptr steaua
bate sevilla..
Intotdeauna mi-a placut sa fiu ....''contracurentului''.
Se vede clar ca Sevilla merge prost, la ei. Asta e valabil si pentru Steaua la noi.
Sa vedem acum din doua ''proaste'' ce-o sa iasa . Eu unul am pariat 10 euro pe Steaua...:) (nu sunt stelist,dar ar fi frumos sa-i bata pe spanioli)
se transmite pe premiere...ca de altfel toate partidele din champions!
mama ce prost joaca sevillia
cred ca conteaza golurile nu cum joaca,nu?
Mai bine jucam la pariuri!!!!!
faceam haz de necaz fiind ca au jucat minunatQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mda ....asta este, cu un pic de atentie se putea. Poate ca Steaua fara Becali la pupitrul tehnic ar merge mai bine.
Hai ma baieti..... sa bata si Steaua noastra odata!
:dance: Bubiec
Becali Groparul Stelei!!!
Rusineeeeeeeeeee!
cam exagerat..nu a jucat pe teren ciobanul.....neaga nu face 2 bani si mai sunt in lotul stelei jucatori care nu au ce cauta la steaua.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Man,e alegerea lui Becali cum si cine joaca asta e marea prostie,sa nu se amestece,sa lase antrenorii nu sa dicteze el!Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
e adevarat........dar mai mult de jumate din lot nu are fata de liga 1...ca sa nu mai vorbesc de champions.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da, dar ce ce ciobanul se baga la echipa? s-a mai pomenit la careva asa ceva??? Daca oierul nu pleaca i max 2 ani echipa se va duce de rapa!!Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]