hai sa o luam si in jos nu numa in sus [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am dat peste linku asta din cauza ta:clap:glumesc desigur
scuze de off
Printable View
hai sa o luam si in jos nu numa in sus [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am dat peste linku asta din cauza ta:clap:glumesc desigur
scuze de off
O fi si acolo un sambure de adevar... insa e prea socanta stirea si putin credibila.
Dacă tot s-a dus in offtopic si acest thred ... aţi observat că se auzeau mai tare ţipete de femei ?
Acum ce să inţeleg , că femeile sunt mai păcătoase ?
.
Poate un moderator mută la offtopic ce este in plus ...
.
eeee lasa ca putin de off si o gluma e tot timpu binevenita daca nu se da in balarii:)si stim unde se ne oprim:)
continuati mai departe cu subiectu
dar fi sa mut tot offtopicu din topicuri n as mai iesi de pe forum un an de zile:clap:
Le-am mutat la offtopic.
Buna observatie... deci sunt femeile mai pacatoase ca barbatii? :D
nu sant,e o prostie:)de ce ar fi mai pacatoase femeile?ce fac ele ma mult decat barbatii?
si vedeti ca o da ti in discriminare:clap:
Atunci e clar : doar ţipă mai tare.
.
ooo am vazut barbati care tipau mai tare ca 10 femei pe consoarta lui:)
sau nu ati vazut cum fac barbati in crize si stari de isterie:)sau cand ataca in haita:)
La 14 km au ajuns la mijlocul pamantului???? Ok....
Cred ca au dat de marmote
da,probabil inveleau ciocolata:)si erau agitate ca nu se incadreaza in termen:)
Voi nu intelegeti ca au folosit microfoane super sensibile! Care au functionat la 1400 grade C (sau cat era) si doar apoi s-au topit! :D
Hmmmm...14Km de cablu la ele...?!!!
Pai la atata cablu cat de bine ecranat o fi tot apa ceva "paraziti".....:oops:
La intrebarea din titlu raspunsul este DA.:)
Argument(e)?Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dar ce,voi nu stiti?Ba ne si place ca altfel am umbla dupa maicute.:)
Si vezi si tu de regula aia 12.:clap:
Mda... in sensul asta am avut si eu parte de cateva mari pacatoase si nu ma pot plange, pot sa le-o spun ca si lauda de data asta nu ca si plangere... mai degraba un compliment cum ca sunt pacatoase. :dance:
Regula 12? Ce-i aia? :D (te rog nu ma bate!)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Te incadrez la userii incepatori.:)
Cu pacatoasele alea mi-ai adus aminte de pitzipoanca.org.M-am spart de ras.
Ca sa nu dam exemple din viata noastra ne uitam in alta parte.Uite una sfanta care eu zic ca vrea sa fie "sanctificata" [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .Si pe acolo mai sunt cu nemiluita,sunt si multe proaste,dar una pe alta nu se exclud.
Pfff... incepator?? Ok... asta e... imi merit soarta. :D
Fatuca aia nu stie pe ce lume traieste... si din pacate sunt multe ca si ea... si nu neaparat ca ar fi proaste sau prost crescute ci pentru ca majoritatea nu au pe cineva sa le indrume in viata asta... cand vad astfel de faze, desi ar trebui sa rad, nu prea imi vine...
Oricum, site-urile de acel gen, si nu numai, profita din plin de pe urma acestora... si nu fac decat sa amplifice "fenomenul"... nu prea pot sa spun bravo lor!
Ba eu zic ca stie pe ce lume traieste,doar ca spre deosebire de altele care macar isi tin gura si nu isi pun poze pe net,astea sunt atat de proaste sau "le mananca rau" incat se pozeaza si isi arata adevarata gandire din plin.Important e sa il prinda pe prost.
Daca noi barbatii cel putin spunem direct ce gandim,la femei dupa cum vezi numai alea chiar batute in cap se dau de gol.Celelalte incearca sa mentina macar o aparenta de decenta.
Site-ul de mai sus nu e de vina cu nimic,pozele si comentariile din ghilimele sunt preluate de la proaste de pe hi5.Uite inca una de care mi-a placut [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si cu schimbatorul ei de viteze e super tare!Pacat ca sunt si copile care de mici se comporta in halul asta.
Cat despre educatie ... lasa ca nu are legatura.Am avut odata ocazia sa aud niste femei educate si chiar bine inaintate in varsta discutand diverse intre ele.Mda,nu mai zic nimic.
Ai perfecta dreptate XVanish!Code:Oricum, site-urile de acel gen, si nu numai, profita din plin de pe urma acestora... si nu fac decat sa amplifice "fenomenul".
In Romania nici nu se poate pune problema , femeile sunt mult mai pacatoase ca barbatii.Dorinta de a epata cu nimicuri nu are limite de ex ma intreaba o vecina de 12 ani cum ii stau cizmele noi (de 30 ron) si ii raspund ca vine sa vomit pe ele asa de grozave sunt :DSitul pitipoanca arata doar ce femei vor deveni vrand navrand viitoarele prietene, sotii, mame etc.Si sa stiti una si buna: pitipongismul nu trece cu varsta ,chiar se amplifica in timp!