Re: Mi-am frecat placa video
Mergi cu ea la garantie....asta in cazul in care mai ai. Daca nu pregateste-te sa iti cumperi alta.
Nu ai ce sa mai faci cu ea decat sa o trimiti in garantie, asta daca nu cumva ai arso, daca vad baietii vreo componenta arsa pe ea ti-o tot scot din garantie... cutia "externa" e suficienta ca sa o poti trimite, ambalajul interior nu are importanta, eventual cd-ul original si ce a mai fost in cutie...
Succes!
daca te-a mancat sa schimbi biosul.eu tot nu pricep de ce fac unii lucru asta,aveti impresia ca dupa un update de bios o sa fie avion
Probabil sunt de vina memoriile...de la vreun overclock sau insuficienta racire. Garantia e cam singura solutie. Preventiv ar trebui sa o testezi si in alt calc.
iar cu overclocku la fel,mooo sant anumite modele la care te poti baga dar cu grija,ce dracu mooo din broasca testoasa nu faci testoasa ninja pana-i lumea
Quote:
daca te-a mancat sa schimbi biosul.eu tot nu pricep de ce fac unii lucru asta,aveti impresia ca dupa un update de bios o sa fie avion
La problema cu schimbatul bios sa sti ca este util cate odata.Uite si sti si tu ca doar tiam spus am avut Windows Vista pe Packard Bell si lam schimbat cu Windows XP unde a trebuit sa schimb si driverele de Gforce,Driverele Audio si chiar Bios-ul.Ca sa trec pe XP
am specificat ca doar atunci cand situatia tio impune si te obliga neavand alta solutie e bun,dar grija,sa-ti pice o placa de baza pe care ai dat bani frumosi e cam nasol deci nu e indicat sal faci de dragul de al face si sa fi sigur pe bios
Noh lasa ca multe am ars si eu la viatza mea, placi video, pl de baza, hdd-uri, memorii inca nu :D... asta e riscul meseriei...
Stati un pic, mo ca io nu i-am facut absolut nimik. Nu tu update la bios, nothing. Pur si simplu la inceput imi dadea eroare de directx si dintr-o data pac. Acum merge dar numai la refresh ffff mic si cu frameuri teribile. Poti sa lucrezi in word sau orice program de office sau contabilitate. Nu mai merg games (pentru care am cumparat-o de fapt). Faza e ca nu au altceva echivalent si va dati seama ca am copt-o.
Ce DirectX ai pus? Incearca v. 9c sau 10... Nu mai are acceleratie 3D posibil din conflict drivers cu DirectX.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am send her la pcgarage inapoi sa se frece cu ea pe nari... Apropo nu stiti pe nimeni care lucra acolo din amicii de aici?
Sfatul meu e sa mai dai o diferenta si sa iti dea ceva mai bun, eu am cam fugit de placi video produse de firma Galaxy - nu imi inspira prea multa incredere.
Stiu cum e sa te lase placa video si pt asta eu am cumparat inca o placa ieftina de rezerva, asta bineinteles dupa ce am patit-o si am somat doua zile fara calculator .
Cred ca sigur ma vor pune sa aleg altceva ca din astea nu mai au. Problema ramane banii ca sunt in criza. Pana la urma o sa optez pentru Gainward...
Pai daca nu te-ai atins de ea atunci la garantie klar... nici nu sta pe ganduri...
Problema ramane deschisa... Am trimis-o inapoi la PCGarage si acum nu mai pot lua legatura cu aia de la tehnic ca nu raspunde nimeni la telefonu ala de rahat. Pana in 10.30 raspunde robotu si dupa aia sun de nebun si degeaba... Totusi vreau sa stiu si eu ce e cu ea nu? Se pare ca incep sa le dau dreptate unora care se plang de firma asta...
Sorry am postat de doua ori...
Intr-un tarziu am recuperat placa. Alta ca aia era dusa. Pana la urma a fost ratacita de cei de la Fun Curier si a stat 2 saptamani intr-un depozit la Onesti. Totusi si astia de la garaju cu calculatoare trebuiau sa ma anunte...
un mic test cu Call of Duty 4...
Era cazul... pare ok, sa ai noroc la ea...