Stie careva ce se intimpla de nu se vede Digifilm1 si HBO romania?
Printable View
Stie careva ce se intimpla de nu se vede Digifilm1 si HBO romania?
Ba pe sse2 merg foarte bine .:)Quote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merge foarte bine si pe echo!!
Ba ai spui lui taicatuQuote:
Originally Posted by trid_ovi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
la mine le ss2 nu merge digifilm 1 si hbo romania am semnal dar nu am imagine chiar si axn cateodataQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cred că a zis "Ba", nu "Bă"! :DQuote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merg pe ss2 toate!
Eu tot cred ca a zis "BA" :) si are dreptate ... am imagine la Gigifilm 1 si HBO romania si pe MyTheatre si pe DVB Dream ...
dai update la chanel
Intradevar am zis "Ba" si nu "Bă". Imi cer scuze ca nu s-a inteles bine. :drinks:Quote:
eu nu am literera "ă" pe tastiera si asa ca pot sa inteleg cam ce a scris. asa ca litare A tine loc si de"ă" daca este greseala mea ca nu stiu sa citesc romaneste imi cer scuzeQuote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
lasa litera A,ai rezolvat problema?
am verificat si acuma nu merge
deci update la channel ai facut,fai si o rescanare pe transponder
Am Incercat Si Acuma Sa Fac Scanarea Noua La Itransponder Dar Nimica Hbo Romania Si Digi Film 1 Nu Se Vede
tu esti pe ss2 parca sa-ti dea cineva toate datele de la channel proprety adica sid,nit,tid,pmt video,audio,pcr si cu frecvente si pune-le manual,trebuie sa mearga,eu sant acum doar pe astra si nu te pot ajuta.mai incearca sa faci un update de transponder sau reactualizeaza lista
Am Facut Dar Degeaba Sant Singurele Canale Care Nu Se Vad Au Semnal Dar Nu Sevede Nu Se Aude Nimic
totusi........ mai incearca odata....Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]